Szerintetek megvegyek egy 10 éves Panasonic kenyérsütőgépet 3500 ft-ért?
Én nem venném meg. A kenyérsütő gépek tengelye(i) és a körülötte lévő kopó alkatrészei egy adott kenyérszám után javíthatatlanul tönkremennek. (egész pontosan többe kerül a javításuk, mint egy új gép)
Mi már több mint tizenöt éve sütjük a kenyeret, napi 1-2 adagot minimum. Egy géppel 2-3 ezer kenyeret lehet maximum megsütni, függetlenül attól, hogy márkás vagy sem. És mindig ugyanott mennek tönkre.
Egy használt gépnél nem tudni, mennyit sütöttek vele. Lehet, hogy külsőleg tiszta, de ha a tengelyek odavannak, akkor ez lényegtelen. Szerintem inkább új gépet vegyél.
Na, ezt sem hinném el. Én most szívtam be egy videó kártyával a vaterán, egyszer sem működött, az eladó állította, hog nála ment. Valóságban nem is az övé volt, és lehet azt is tudta rossz. Végül csak a felepénzt kaptam vissza, nég annak is örültem. Elhatároztam, hogy soha többet használt dolgot avaterán. Már egy expresso kávéfőzővel is megjártam, egy évig volt jó, nem i shazsnáltam sokat, és 9 ezerért adták. Mibe kerül azt írni hogy 81-szor használták. Öt év alat? :-)))
Fogalma sincs, kölföldről kukázta a lomtalanításkor.
Ha nincs pénzed, én annál inkább az újat javaslom. Kenyérsütőnél tényleg tökmindegy a márka. Ajánlom, menj el egy nagyobb üzletbe, sokszor ugyanazt a gépet 3-4 különböző márkanévvel is árulják, 3-4 különböző áron! És mind ugyanazt tudja.
10 ezerért már lehet kapni újat. Szerintem nem éri meg a használt a kockázatot. Főleg ha ilyeneket ír. Mint az eladó autók, mind egy idős hölgyé volt, aki csak templomba ment vele vasárnap, aha persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!