Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járt már valaki igy? Hogyan felejtettétek el végleg a chat partnert? 27/n
Figyelt kérdés
Adott a szituácio: 3 éve vagyok házas(párommal 11 éve vagyok együtt) és pár hónapja rám irt egy srác, tiszta ártatlan témákról irtunk, aztan egy idő után belebonyolodtunk szex chatelésbe... Párom persze rájött..Volt belőle balhé...Többször elbucsuztunk a chatpartnertől...de rájöttünk, h nagyon egymásba szerettünk(nem találkoztunk sosem)... Viszont, ő a bonyodalmak miatt inkább meghátrált...Bele vagyok ebbe betegedve mert annyira egymásra hangolodtunk, annyira hiányzik... Mellesleg a házasságunk kiégett...nem volt sosem hűtlenség egyik félről sem, de problémák annál inkább...2019. aug. 9. 10:30
21/22 anonim válasza:
Még jó, hogy ennyi okos ember van, aki tudja hogy kéne élned :)
Voltam hasonló cipőben. Fél évig csináltuk egy sráccal, 2-3 hónap után tudtam, hogy többet érzek. Érzelmekeről és közös jövőről beszélt. Órákig telefonálgattunk mindennap, a chat után. Úgy tűnt tényleg többről szól. Dobtam a párom. Találkoztam a sráccal, lefeküdtem vele.
Másnapra mindenhonnan letiltott.
Hidd el, nem volt rá utaló jel, hogy neki ennyiről szól.
22/22 anonim válasza:
#21 az nem férjed volt, hanem sima barátod te ribizli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!