Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járt már valaki igy? Hogyan felejtettétek el végleg a chat partnert? 27/n
Figyelt kérdés
Adott a szituácio: 3 éve vagyok házas(párommal 11 éve vagyok együtt) és pár hónapja rám irt egy srác, tiszta ártatlan témákról irtunk, aztan egy idő után belebonyolodtunk szex chatelésbe... Párom persze rájött..Volt belőle balhé...Többször elbucsuztunk a chatpartnertől...de rájöttünk, h nagyon egymásba szerettünk(nem találkoztunk sosem)... Viszont, ő a bonyodalmak miatt inkább meghátrált...Bele vagyok ebbe betegedve mert annyira egymásra hangolodtunk, annyira hiányzik... Mellesleg a házasságunk kiégett...nem volt sosem hűtlenség egyik félről sem, de problémák annál inkább...2019. aug. 9. 10:30
1/22 anonim válasza:
Ha nem akarod elfelejteni, nem is fogod.
Egymásba szerettetek, de még nem találkoztatok? Csak chat? 😂 Nem, csak beképzeled, mert jól esik elmenekülni egy időre a rossz házasságodból.
Problémák minden házasságban vannak, ha nem akarjátok megjavítani, van válás és hetyeghetsz a chat partnereddel.
3/22 anonim válasza:
Ha hónapokig nem voltatok képesek összehozni egy találkozót akkor ez elég komolytalan lehetett, a részéről legalábbis biztosan.. Nem azért de biztos vagy benne, hogy nem egy kövér, kopaszodó 60 évessel chatelgettél hónapokig? Ez elég gyanús, hogy miért nem mert találkozni veled. Nem is értem, hogy ennek mi értelme volt így.
4/22 anonim válasza:
Micsoda nyomorult fals qurva vagy. :D Válj el, és csetelj tovább... a férjednek meg had legyen normális élete, és normális felesége.
Amúgy már akkor kibacctalak volna mint macskát szarni amikor kiderült.
5/22 A kérdező kommentje:
más országban lakik mint én és skype, képek stb..tudom hogyan néz ki...
2019. aug. 9. 10:46
6/22 A kérdező kommentje:
a sértegetést nyugodtan mindenki meghagyhatja magának :) nem vagyok rá kiváncsi
2019. aug. 9. 10:47
7/22 anonim válasza:
tök mindegy, hogy néz ki..a gesztusai, hangja..illata, az, amit nem látsz, és kibrándíthat..
8/22 anonim válasza:
Rendben van de hacsak nem Ausztráliában él a távolság 2019-ben nem lehet akadály. Felpattansz egy repülőre Angliában és másfél óra alatt Ferihegyen vagy.. A repülőjegy meg sokszor olcsóbb mint egy vonatjegy. Nem emiatt nem találkoztatok. Fogadd el, hogy a pasi részéről ez sajnos nem volt semmi komoly.
9/22 A kérdező kommentje:
mivel férjnél vagyok kicsit érdekes lett volna ha eltőnük x napra mivel nem szoktam sehova sem eljárkálni nélküle... Na ezért is volt nehéz a találka...
2019. aug. 9. 10:50
10/22 anonim válasza:
Ez megint csak kifogás. Ismerd be magadnak, hogy megvolt a varázsa annak, hogy tilosban jársz, van valaki akitől figyelmet kapsz egy kis színt vitt a szürke hétköznapokba de ennyi volt az egész. Akkor mondhattad volna a férjednek azt, hogy kimész meglátogatni egy barátnődet aki most ment ki, céges csapatépítőre mész bármit :D Azt is megtehettétek volna, hogy reggel jön egy géppel és este megy vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!