Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Járt már valaki igy? Hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járt már valaki igy? Hogyan felejtettétek el végleg a chat partnert? 27/n

Figyelt kérdés
Adott a szituácio: 3 éve vagyok házas(párommal 11 éve vagyok együtt) és pár hónapja rám irt egy srác, tiszta ártatlan témákról irtunk, aztan egy idő után belebonyolodtunk szex chatelésbe... Párom persze rájött..Volt belőle balhé...Többször elbucsuztunk a chatpartnertől...de rájöttünk, h nagyon egymásba szerettünk(nem találkoztunk sosem)... Viszont, ő a bonyodalmak miatt inkább meghátrált...Bele vagyok ebbe betegedve mert annyira egymásra hangolodtunk, annyira hiányzik... Mellesleg a házasságunk kiégett...nem volt sosem hűtlenség egyik félről sem, de problémák annál inkább...

2019. aug. 9. 10:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
66%

Szia.

Én is ebben a helyzetben vagyok/voltam. Csak annyi különbséggel, hogy mi találkoztunk is és történtek egyéb dolgok is.

Mai napig nem felejtettem el, rengeteg emlék eszembe jut, ahogy neki is, tudom,mert mondta.

Néha még beszélünk, irogatunk egymásnak, hogy tudjuk még is mi van a másikkal, de semmi több. Vagyis lehetne, de inkább nem.

Javaslatom hogy foglald le magad, igyekezz ne rá gondolni és hidd el hamar eltelnek így a hónapok. Bár iszonyatosan nehéz lesz, én már csak tudom. Mivel benne voltam ilyen helyzetben.

Ignoráld amennyire csak lehet és fókuszálj inkább a házasságodra, hozd helyre amit elrontottál , mivel hogy a te hibád főként hogy ennyire eltávolódtál a férjedtől. Bár mindig mindenben kettőn áll a vásár...

Nálunk már tökéletes a házasságunk.

Sok sikert kívánok!

2019. aug. 9. 10:58
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Szóval 16 évesen összejöttetek, és 24 évesen úgy gondoltad már jólesz összeházasodni? Ez tanmese lehetne a monogámia ellen.

Hagyd el a férjed, és legyél boldog az életben, ennek semmi értelme nincs még évtizedekig.

2019. aug. 9. 11:00
 13/22 anonim ***** válasza:
75%
Én ugyan nem vagyok házas és barátom sem volt amikor egy online játékban beleszerettem egy külföldi pasiba :D írt mindennap nekem én meg annyira magányos voltam,hogy hónapok után csak idealizáltam és full szerelmes állapotot éreztem. Mi is szex chateltünk elég sokat és am konkrtéan 2 évig nyomtuk ezt. Amúgy mi soha nem találkoztunk,igen megoldahattuk volna,de köztünk van vagy 20 év korkülnbsg és bármennyire is fáj tudjuk,hogy élőben nem működne. még lelkiismeretfurdalásom volt amikor elmentem 2 év után először randira...amúgy tudom normális embernek ezt fel fogni is nehéz :D de ez tényleg olyan érzéseket tud generálni mintha valós lenne,tényleg lenne párod,szerlems vagy stb. Én már nagyjából kezdek levállni róla hiszen már egy fix sráccal randizunk sokadjára:)
2019. aug. 9. 11:07
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem lesz hosszú házasság.
2019. aug. 9. 11:13
 15/22 anonim ***** válasza:
95%

Minek kell ilyen fiatalon megházasodni?

Csak azért hogy elmondhassátok,hogy házasok vagytok,de közben másfele kacsingattok?

De sok ilyen kapcsolat van.

2019. aug. 9. 11:13
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, de igazuk van többieknek. Csak beképzeled magadnak, nagyon buta vagy :)
2019. aug. 9. 11:18
 17/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ azoknak akik hasonlo vizeken eveznek/eveztek. Sok forumon olvastam h sok kapcsolat született igy és nem csak a virtualis vilagban. A kioktatás, igen a férjem volt az első szerelmem, szex minden. Összeházasodtunk nekem hamar 24 ő 28, mert nagyon szerettük egymást. Kettőn áll a vásár...Igen, nem csak én vagyok a bűnös, de hát mindig könnyebb a nőt lek.rv@zni...
2019. aug. 9. 12:17
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem sértegetésnek szánom de manapság már mindenki inkább dugópajtit keres, mint sem hogy helyrehozza a házasságát. Ha nem vagy boldog, válj el. Ilyen egyszerű. Csak azután kezdj chat kalandokba.
2019. aug. 9. 13:04
 19/22 anonim ***** válasza:
20%
Ne foglalkozz azzal, aki itt oktat és fikáz. En is voltam így. En 4 evig voltam így egy nővel. Ő elvalt, en kapcsolatban voltam. Naponta chateltunk. Mi is sokáig napi témákról, de egy idő után szépen lassan úgy éreztük ez több, mint szimpátia. Pikáns képeket cseréltünk stb. Nagyon jó volt, sokszor úgy éreztem teleportálnám magam hozzá, de sajnos tudtam, hogy a kapcsolatunknak nem lehet jövője. 4 év után mégis találkoztunk, ami utan valaszút elé kerültem, vagy ők, vagy párom. Én mindent mérlegelve páromat választottam. Azóta ritkán beszélünk es kapcsolatom jobb, mint előtte. Sikerült megjavítani. Most is sokszor eszembe jut és hiányzik is olykor, de a válsz, hogy túl lehet lendülni rajta. A trollokra ne hallgass, aki nem olyan, mint ő, akkor károg.. minden ember más. Te azokra hallgass, akik voltak hasonló helyzetben, mint Te.
2019. aug. 10. 08:53
 20/22 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem neked szerető kell. Nem virtuális hanem igazi, hús vér. Szenvedély, kaland, vad szex, vagy érzéki, azt nem tudom de mindegy is. Tűz kell amiben eléghetsz. Ez a te bajod. A házasságból le lépni nem mersz vagy nem akarsz gondolom. De hiányzik valami.
2019. aug. 10. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!