Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járt már valaki igy? Hogyan felejtettétek el végleg a chat partnert? 27/n
Szia.
Én is ebben a helyzetben vagyok/voltam. Csak annyi különbséggel, hogy mi találkoztunk is és történtek egyéb dolgok is.
Mai napig nem felejtettem el, rengeteg emlék eszembe jut, ahogy neki is, tudom,mert mondta.
Néha még beszélünk, irogatunk egymásnak, hogy tudjuk még is mi van a másikkal, de semmi több. Vagyis lehetne, de inkább nem.
Javaslatom hogy foglald le magad, igyekezz ne rá gondolni és hidd el hamar eltelnek így a hónapok. Bár iszonyatosan nehéz lesz, én már csak tudom. Mivel benne voltam ilyen helyzetben.
Ignoráld amennyire csak lehet és fókuszálj inkább a házasságodra, hozd helyre amit elrontottál , mivel hogy a te hibád főként hogy ennyire eltávolódtál a férjedtől. Bár mindig mindenben kettőn áll a vásár...
Nálunk már tökéletes a házasságunk.
Sok sikert kívánok!
Szóval 16 évesen összejöttetek, és 24 évesen úgy gondoltad már jólesz összeházasodni? Ez tanmese lehetne a monogámia ellen.
Hagyd el a férjed, és legyél boldog az életben, ennek semmi értelme nincs még évtizedekig.
Minek kell ilyen fiatalon megházasodni?
Csak azért hogy elmondhassátok,hogy házasok vagytok,de közben másfele kacsingattok?
De sok ilyen kapcsolat van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!