Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek megcsalásnak számítana a hosszú flört ugyanazzal az emberrel?
Csak a "játék" és az izgalom miatt indult, de már több mint fél éve tart, hogy rendszeresen flörtölök egy házas férfival. Az elején semmi konkrét nem volt, csak dumálgattunk, aztán 2-3 hónap után elkezdte chaten pedzegetni, hogy bejövök neki és szépen lassan átfordultak a beszélgetéseink ilyen témákra.
Rendszeresen találkozunk, de sosem próbálkozott be ténylegesen és én sem nyomultam rá, megmaradt ezen a szinten a flört. Eddig úgy voltam vele, hogy ebben nincs semmi, mégis, mivel mostanában egyre vadabb témákat feszegetünk, hatalmába kerített az az érzés, mintha rendszeresen csalná velem a feleségét...
Ti hogy reagálnátok erre, ha kiderülne a párotokról egy ilyen? Vagy a magatok részéről, csináltok-e ilyet a párotok mellett?
Gratulálok b***zdmeg, pusztán a játék és az izgalom kedvéért belekavarsz egy házasságba.
Remélem, egyszer az ilyen sz***r embereket összegyűjtik és elgázosítják.
Tökmindegy, hogy nekünk megcsalásnak számít-e. Ha a feleségnek annak számít, akkor annak számít.
Szerintem ne parázd túl ezt. Nem a te felelősséged összetartani az ő családjukat, de nem árt, ha figyelembe veszed ezt is. Jó lenne, ha tisztáznátok azt, hogy mit vártok ettől a "kapcsolattól", hova vezet, mik lehetnek a hatásai másokra. Aztán ennek fényében döntsétek el, hogy megéri-e folytatni.
A fröcsögő idiótákat meg ne vedd túl komolyan. Csak itt próbálják megtorolni a sérelmeiket, amiket a való életben túl csicskák voltak megfelelően kezelni.
Utolsó, honnan veszed, hogy nem teszek semmit? Hidd el, hogy nem csak otthon siránkozok, de r...dtul semmi nem jött össze az elmúlt 2 évben. Volt pár szarul sikerült randi, néhány férfi, akinek csak arra kellettem, mert gyerekem van és ennyi. A társkeresőktől már a hideg kiráz, két hetente 1x tudok kimozdulni otthonról, tényleg iszonyatosan sok lehetőségem van...
Igen, önbizalomhiányos vagyok, hogy senkinek nem kellek. Kövezz meg!
Van egy elképzelésem a híresen ártatan flörtről, de szerintem ez nem az.
Sokkal intmebbnek tűnik, mintha egyser megd...na egy k...vát. Holott elvben csak a másodikban volt szex. Ha a férjemmel történne, mégis az elsőbe pusztulnék bele. Nem tudom, értitek-e, mire gondolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!