Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti milyen hosszú időt tartotok reálisnak egy lány megszerzéséhez? Úgyértem meddig udvarolnátok?
Figyelt kérdés
Csak pár hetet szánnátok rá, vagy akár 1, 2 vagy több hónapot is?2014. dec. 29. 23:48
1/9 anonim válasza:
1 hét. Ha eddig nem lesz semmi akkor már utána sem valószínű.
2/9 anonim válasza:
Egy sima dugáshoz max egy hét, ha szerelmes lennék és azt érezném, hogy érdeklem a lányt is, akkor 2 hónap.
3/9 anonim válasza:
Már 10 éve szerelmes vagyok egy lányba, és még mindíg azon gondolkodok hogyan hajtsak rá. Szóvaal
5/9 anonim válasza:
nekem a leghosszabb valamivel több mint egy év volt (kisebb kihagyásokkal ugyan de a célt nem feledve) utána adtam fel.
7/9 anonim válasza:
ha már az elején látom, hogy lehetetlen kategória, akkor egy napot sem. de volt már olyanis, akire több mint egy év...
8/9 anonim válasza:
Ameddig míg meg nem kapnám azt a lányt!
9/9 anonim válasza:
szerintem ha valaki szeret valakit akármeddig képes várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!