Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmesek vagytok a párotokba? Régóta kapcsolatban élők, milyen gyakran szexeltek? Egy hosszú kapcsolatban mikortól "elfogadható" vagy természetes, ha másról fantáziál az ember?
Első, természetesen nem arra gondolok, ha összeköt 2 embert egy gyerek, akkor nyilván megpróbálnak együtt maradni. Két kötetlen emberre gondolok, akik együtt vannak hosszú ideje, szeretik-e egymást, ha nem, miért vannak együtt, illetve milyen gyakran szexelnek. Ennyi a kérdésem.
Második, köszönöm a részletes választ! Szép, hogy ennyi idő után is úgy szereted, mint az elején, sok boldogságot nektek! :)
Szeretem a férjemet. De ez már nem az a lángoló, szenvedélyes rózsaszín köd, mint 20 éve. Az elcsitult...
És igen, időnként fantáziálok másról, de kizárólag szexuális jelleggel.
Az érzelmek megvannak a mai napig.
21 éve vagyunk együtt. Igen, a szerelem elmúlt... mindenkinél elmúlik. De ez nem rossz, hogy szakítani kelljen! Csak átváltozik, valami sokkal jobbá... ő a részem, én az ő része vagyok... Társak. Mindennel együtt, amit ez jelent.
És ami kimaradt: szex átlag heti kettő... van, mikor több, van, mikor csak egy... igazából csak az időbeosztásunktól függ.
#4 voltam...
Nekem mindig is szokásom volt. Ez nem jelenti azt, hogy be is teljesíteném.
Kérdés, hogy mennyire lehet veled ezekről őszintén beszélnie a párodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!