Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek megcsalásnak számítana a hosszú flört ugyanazzal az emberrel?
Csak a "játék" és az izgalom miatt indult, de már több mint fél éve tart, hogy rendszeresen flörtölök egy házas férfival. Az elején semmi konkrét nem volt, csak dumálgattunk, aztán 2-3 hónap után elkezdte chaten pedzegetni, hogy bejövök neki és szépen lassan átfordultak a beszélgetéseink ilyen témákra.
Rendszeresen találkozunk, de sosem próbálkozott be ténylegesen és én sem nyomultam rá, megmaradt ezen a szinten a flört. Eddig úgy voltam vele, hogy ebben nincs semmi, mégis, mivel mostanában egyre vadabb témákat feszegetünk, hatalmába kerített az az érzés, mintha rendszeresen csalná velem a feleségét...
Ti hogy reagálnátok erre, ha kiderülne a párotokról egy ilyen? Vagy a magatok részéről, csináltok-e ilyet a párotok mellett?
Biztos nehéz egyedül, senki nem vitatja, én kb 1 éve vagyok elvált. Bár én férfi vagyok de nekem is elég nehéz, és ez az egy év úgy érződik mintha már legalább 5 éve egyedül lennék. Lehet azért mert előtte sem volt jó a kapcsolatunk már.
De ha belegondolok hogy lenne egy párom akit szeretnék, és ő más férfiakkal flörtölgetne, csetelgetne, akkor az nekem igen is rosszul esne.
Lehetne órák hosszat boncolgatni hogy most ő miért csinálja ezt, mit nem kap meg a párjától...stb.
Lehet a párja egy hárpia, az is lehet teljesen odaadó nő, csak a fickó szereti szédíteni a nőket...ezer féle verzió létezik.
Ami szerintem lényeges hogy ha nem működik a kapcsolata, akkor ne attól várja a megoldást hogy mással flörtölget. Mert nem működik az biztos, ugyanis ha jól működne akkor nem flörtölgetne mással.
Legyen férfi és hozzon döntést, lépjen ki a rossz kapcsolatból.
Kedves utolsó, köszönöm a normális válaszod. Igen, tényleg nehéz...és a legrosszabb, legalábbis nekem, hogy esténként fektetés után nincs kihez szólni. És igen, önbecsülés ide vagy oda, nagyon jól esik, hogy valaki néha rámír, hogy hogy vagyok, milyen volt a napom stb., és bókol kicsit, érezteti, hogy értékes ember vagyok...
És el lehet ítélni, meg le lehet szerencsétlenezni...így is érzem magam. Attól még nehéz azt mondani, hogy hagyjon a kedves szavaival. És eleve nem is hiszem, hogy az én felelősségem lenne ezt befejezni.
Amúgy elmondása szerint nincsenek komoly gondjaik otthon, csak arról beszélt, hogy viszonylag fiatalon nősült, már lassan 20 éve együtt vannak, és csak néha vágyik egy kis változatosságra, vagy kis kalandra. És ezt is mondta, hogy nem akarja megcsalni a feleségét, de valamiért nem tud rajtam túl lépni, és jól esik neki, hogy néha írogatunk, mert szeret velem beszélgetni. Ennyi.
Össze se jönnék ilyen emberrel.
Pláne nem fiatalon. Ez az eredménye fiatalon házasodni. Pff.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!