Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SMS mögöttes jelentése mi? Nem vagyok egyedül.
Véleményeteket szeretném kérni, hogyan értelmezitek a kérdésben szereplő mondatot a következő helyzetben.
Férfi nőnél van, idő éjjel fél 12. Nő telefonja jelez, üzenet jött. Elolvassa kint az előszobában, majd visszajön a szobába.
Pár perc múlva megint SMS.
Ekkor a férfi már nem csak kérdezi, hogy ki az, hanem meg is nézi.
Ezt írták neki:
Szia, mi van veled, rég láttalak.
Válasz:
Nem vagyok egyedül.
Újabb üzenet:
Mikor leszel, vagy mi a ... van?
Itt a lényeg a nő válaszán lenne. Szerintetek, ha nyílt sisakkal játszik, és tényleg csak egy javer, akkor ír ilyet, hogy nincs egyedül?
Vagy itt valami másról van szó?
Légyszi írd a véleményedhez azt is, hogy fiú vagy lány vagy!
Nő vagyok.
EGyértelmű, hogy jelezni akarta a nőnek, hogy most ne bombázza se sms-ekkel, se ne hívja fel, mert ott a párja. 90 százalékot adok, hogy szeretők az sms-ező felek.
:-(((
Nyílt sisakot, de a másik is jó.
Szóval az sms kapó és válaszoló a nő a kapcsolatban, és férfitól kapta.
Mivel kiderítettem az sms küldő kilétét, kép alapján egyáltalán nem tudom elképzelni, hogy a a nő esete lenne.
Persze ami elképzelhető, valami perverz játék, akár csak online, ahol mindegy is hogy néz ki elég ha csak remeg a küldött képkért pl...
Ha nem lenne takargatnivalóm én pl. ilyet írnék:
Köszönöm szépen, minden rendben van. Valóban rég találkoztunk. Veled mi újság? Hogy vagy?
Ha lenne takargatnivalóm, akkori ilyet írnék:
Nem vagyok egyedül, nem tudok beszélni.
Bár mivel nem vagyok az a takargatós típus, nem tudom, hogy kell hárítani, simliskedni.
"Mikor leszel, vagy mi a ... van? "
Aki írta eddig elért szinte bármikor, ezért ingerült mert most meg nem.
Valami susmus van. Te milyen kapcsolatban vagy a nővel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!