Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a párom és a csaj ki akar tálalni. Mit tegyek?
Tudom, hogy most azt gondoljátok egy köcsög vagyok mert ilyet csináltam de olvassátok végig.
Mikor összejöttem a párommal ő kicsit husisabb volt, pont a határeset kategória ami még nem zavar. (A vékony lányokat szeretem) A személyisége viszont iszonyat jó volt és összejöttünk, mert azt mondta ő is vékonyan szereti magát és azon van hogy lefogyjon. Viszont történt valami a családjában amitől stresszes lett és még magára pakolt pár kilót. Én tényleg türelmes és támogató voltam, még futni is jártunk egy ideig de sosem volt elég kitartó és bármennyire szerettem volna nekem így nem ment a szex, de nem akartam emiatt szakítani. Megcsalni sem akartam, de mikor hosszú hónapokon keresztül ez ment már nem tudtam nemet mondani...
Szóval párszor lefeküdtünk egy régebbi ismerősömmel.
Eltelt egy kis idő, a barátnőm összeszedte magát, tényleg nagyon bomba lett és én nem akartam folytatni azzal a csajjal többé.
A gond az, hogy ő elkezdett többet érezni és azzal fenyeget, hogy ha elhagyom akkor kitálal a barátnőmnek. Tudom én másztam bele a szarba, de hogy hozzam ezt rendbe?
Hát ne haragudj már Kérdező, de legalább magadnak ne hazudj- Oké, hogy király a szeméylisége, dé mégis a külső nem volt a helyén. Most ha a párod tegyük fel terhes lenne, akkor is félremennél, mert összeszedne 20 kilót pluszba??? Tessék?
Ne hazudj magadnak.
A kakit megkavartad, el kell viselned a következményeket. A másik csajjal mindenesetre szakítsd meg a kapcsolatot.
Szerintem mondd el neki és engedd el azt a szegény lányt. Talán ő is megtalálja a párját, aki nem bántja és alázza meg a túlsúly miatt. Azt írtad jó a személyisége, túl lesz rajtad idővel és remélem tanul a hibájából hogy ne engedjen férget magához.
F
Hát haver, ha valakinek csak a személyisége jön be, de nem vonzódom hozzá ha felszed pár kilót, akkor nem fekszem le vele.
Ezt a kapcsolati formát mondjuk barátságnak is hívhatják. Bizony működik ellenkező nemmel is, tök király dolog.
remélwm, a csaj felnyom a nődnél, megérdemled.
nem vagy jó arc, kilóra méred az embert, és a farkad vezet.
ha terhes lesz, nincs szex több mint 1 évig, és kövér lesz, mit tesz, öreg?
nőjél fel, mert így most csak egy kúrógép vagy, aki a szépségfasizmus megszállottja.
Nekem is vannak olyan ismerőseim, akiknek nagyon bejön a személyiségük, őket hívom barátnak. A párom (nemtől függetlenül) viszont az az ember, akihez szexuálisan is vonzódom és külsőre is az esetem.
Te maximum beérted azzal a lánnyal, amíg egy másik lyukat nem találsz. Most meg megijedtél, mert rájöttél, hogy ha a pszichopata szeretőd kitálal, akkor nem lesz aki kimossa a szaros gatyáidat.
Egyébként amit te érzel az nem szerelem és nem szeretet, pusztán csak ugyanaz van az agyad helyén, ami a lábad között. Ezt pedig ösztönlénynek hívják, elég fejletlen létforma vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!