Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar most ez a csaj? Vagy mi a gondja? Nincs kedve az emberekhez?
Már túl vagyunk egy csókon, és 4-5 randin. Én eddig úgy gondoltam, hogy minden jól alakul, de az utóbbi egy hónapban úgymond "jegelt". Nem ír messengeren, nem hív telefonon (eddig mindkettőt szokta), persze én is keresem, de akkor szűkszavúan válaszol, de nem is egyből. Látom, hogy online van, ennek ellenére órák múlva ír vissza valami pár szavas választ. Ezek miatt inkább nem is írok, mert olyan, mint ha zavarnám. Rákérdeztem, hogy mégis mi ez a huszáros fordulat, és ilyeneket írt, hogy "nincs kedvem nagyon az emberekhez, mert magammal szeretnék törődni kicsit", meg "tudom hogy jót akarsz, tudom mit teszek, max tanulok a saját káromon megint", meg "minden téren besokalltam, senkivel sem szeretnék foglalkozni, rendet kéne rakni magamban, hogy ne essek vissza".
Nem tudom hova rakni ezt a helyzetet... Másik srác van a háttérben? De ha így is van, miért nem mondja, hogy hagyjam békén? Ez a bizonytalanság kikészít. Ha megmondaná nyíltan, hogy nem, sokkal jobb lenne. De így örlődök egész nap, már elég sok ideje, hogy vajon én rontottam el, vagy mi a gond velem. Most már több napja nem írtam rá, mert tiszteletben tartom, hogy egyedül szeretne lenni, de ez így nekem nagyon nehéz, mert én szerettem őt. Ráírjak és vonjam kérdőre? Vagy közelítsek óvatosan, apróbb kérdésekkel? Mi lenne a jó megoldás? Türelmes vagyok alapvetően, de nekem ez a helyzet így nem jó.
"hogy ne essek vissza"
És téged ez a fél mondat abszolút nem zavar?
Én inkább valami lelki problémára tippelnék. Ez esetben meg a "hogyan segíthetek?" "nyugodtan szólj, bármi van" "szívesen meghallgatlak" a megfelelő irány, már amennyiben komolyan gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!