Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit akar tőlem ez a csaj? Miért csinálja ezt?
Kb. 6-7 hónapja ismerkedtünk meg (interneten), 3-szor randiztunk, tök jól éreztem magam vele, és úgy láttam, ő is velem. Negyedszerre áthívtam magamhoz a lakásomra, hogy főzök neki vacsorát. Simán bele is ment a dologba, aztán az utolsó pillanatban lemondta a dolgot és nem jött el. Hiába írtam neki, nem válaszolt.
Engem nagyon megfogott a lány ennek ellenére. Fél évig nem történt utána semmi, majd most egy pár napja egyik este ráírtam részegen, hogy miért csinálta ezt, mondja már el... és leírtam hogy mennyire szép és vonzó nő, és hogy eléggé hiányzik. Erre visszaírt szinte azonnal, hogy nem akart megbántani, de úgy érezte, hogy nem közeledek hozzá eléggé, és hogy nem akarok tőle semmit. Mondtam neki, hogy jó lenne ha találkoznánk megint, ebbe azonnal belement. Mondta hogy jövőhéten jó neki, erre kérdeztem hogy akkor pontosan mikor? De már megint napok óta nem válaszol, pedig látom hogy olvasta az üzenetemet... mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!