Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mit akar tőlem ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit akar tőlem ez a csaj? Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Kb. 6-7 hónapja ismerkedtünk meg (interneten), 3-szor randiztunk, tök jól éreztem magam vele, és úgy láttam, ő is velem. Negyedszerre áthívtam magamhoz a lakásomra, hogy főzök neki vacsorát. Simán bele is ment a dologba, aztán az utolsó pillanatban lemondta a dolgot és nem jött el. Hiába írtam neki, nem válaszolt.

Engem nagyon megfogott a lány ennek ellenére. Fél évig nem történt utána semmi, majd most egy pár napja egyik este ráírtam részegen, hogy miért csinálta ezt, mondja már el... és leírtam hogy mennyire szép és vonzó nő, és hogy eléggé hiányzik. Erre visszaírt szinte azonnal, hogy nem akart megbántani, de úgy érezte, hogy nem közeledek hozzá eléggé, és hogy nem akarok tőle semmit. Mondtam neki, hogy jó lenne ha találkoznánk megint, ebbe azonnal belement. Mondta hogy jövőhéten jó neki, erre kérdeztem hogy akkor pontosan mikor? De már megint napok óta nem válaszol, pedig látom hogy olvasta az üzenetemet... mit gondoltok?

2017. máj. 14. 18:04
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én ezek után nem foglalkoznék vele. Lehet csak szórakozik veled. Már az is parasztság volt, hogy csak egyszerűen nem írt vissza anno, ahelyett, hogy megbeszélte volna veled a problémáját. A mostani után már végképp hagynám a helyedben.
2017. máj. 14. 18:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Jó kérdés, szerintem ő se tudja mit akar, valószínűleg dilemmában van és egyik pillanatban az az énje az erősebb hogy szívesen lenne veled a másikban meg az hogy valamiért nem kéne. Hogy miért gondolhatja ezt, az jó kérdés, talán magával van problémája, vagy veled, vagy kívülről mondják neki hogy ne csinálja, vagy ezer más dolog lehet. Szerintem elég egyértelmű voltál, többször is próbálkoztál, innentől nem a te hibád ha nem lesz belőle semmi. Én hagynám és igyekeznék lezárni magamban a dolgot, aztán lehet hogy eldönti hogy mit akar és lesz belőle valami, de én nem sok esélyt látok erre, így azt javasolnám, hogy ne csüngj az utolsó reményszálon. És semmiképp se hibáztasd magad!:)
2017. máj. 14. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!