Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az hogy egy csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy egy csaj akinek nem jövök be elvileg mégis mindenáron "segíteni" akar?

Figyelt kérdés
Épp alakul valami egy lánnyal aki tetszik és van egy csaj akivel alapból jóban vagyunk de mindig mondta h nem jövök be neki és mostanában mégis mindig kérdezget h mi van az új lánnyal meg hogy legyek óvatos és ne bántsam meg. De ezt így napi szinten kicsit már idegesítő...Mért érdekli ennyire?!

2018. nov. 7. 22:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem biztos hogy többet kell belelátni, lehet pusztán kíváncsi hogyan alakul majd az új lánnyal. Ha idegesít, tisztázd vele hogy idővel úgyis beszámolsz a történtekről ha komolyabbra fordul a dolog:)
2018. nov. 7. 23:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Talán örül a boldogságodnak, és szeretné ha jól alakulnának a dolgaid?

Vagy a másik opció (amit hallani szeretnél), hogy totál odavan érted, és eddig csak hazudott, hogy nem jöttél be neki, most pedig szívja a fogát, hogy ezt elbaltázta, és mindennap kérdésekkel bombáz, miközben hőn áhított reménnyel várja azt a választ, hogy "szakítottunk".

Igény szerint lehet választani a fenti kettő lehetőségből.

2018. nov. 8. 00:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Talán kedvel téged, annak ellenére, hogy nem jössz be neki, mint férfi. Plusz még egy kis lelkiismeret-furdalás is lehet benne (feleslegesen), amiért elutasított és ezért szeretne mielőbb egy jó párkapcsolatban találni.

Ettől függetlenül ha idegesít, mondd meg neki, hogy ha lesz fejlemény a lánnyal, akkor tájékoztatod, nem kell minden nap rákérdeznie.

2018. nov. 8. 07:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is csak baráti a dolog, meg lehet benne az is, hogy bűntudata van amiért visszautasított ahogy előttem is mondták. Van egy srác haverom akiről mindig is tudtam, hogy bejövök neki, nekem viszont túl fiatal is meg a viselkedési stílusa nem hozzám való így sosem tudtam elképzelni, hogy összejöjjek vele. Ezt tisztáztuk is, de mivel amúgy nagyon szeretem mint barátot és ő is így volt ezzel a barátság megmaradt. Egyszer mesélte, hogy nagyon bejön neki egy lány én meg ugyanígy bezsongtam. Na persze én nem a bűntudat miatt mert szerintem ez nem olyan dolog amiért bűnösnek kéne éreznem magam, neki is vannak olyan lányok akikkel nem akarna összejönni, ez mindenkivel így van, de örültem neki, hogy lehet talál magának egy hozzá illő lányt és nagyon drukkoltam neki, no meg a romantikus sztorik is érdekelnek(a bennem lévő tini az sosem fog elveszni ^^") Lényeg a lényeg ez ennyi és nem több, ne láss bele többet.
2018. nov. 8. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!