Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megis mit akar tolem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megis mit akar tolem?

Figyelt kérdés
2 honapja beszelgetek egy fiuval, tobbszor talalkoztunk mar, de ugy erzem nem erdeklem. Mindennap beszelunk de csak 2-3 orankent ir vissza, akkor is 1-2 szot.. 2 napja leirtam, hogy ez igy nem fog mukodni. O elmondta hogy o ilyen, nem ellenem szol, en pedig sokkal romantikusabb vagyok, leirtam neki, hogy maradjunk baratok inkabb. Azota egyfolytaba irja, hogy hianyzok neki, becezget, amit eddig sose irt.. miert csinalja ezt? Miert zavar ossze?
2016. okt. 22. 08:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Mert érdekled, kisbutus.
2016. okt. 22. 08:23
 2/2 anonim ***** válasza:

Húú, micsoda megfejthetetlen rejtély...

Na vajon miért próbálkozik a srác mindent beleadva, miközben pontosan tudod, hogy ez a fajta viselkedés teljesen kívül van a komfortzónáján?

Nő érzelmi intelligencia rulez..

2016. okt. 22. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!