Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha randi utan egy csaj barati kapcsolatot akar a ferfi meg tobbet, attol lehet kesobb a noi reszrol is tobb?
Én is Geri vagyok, és álltalában nekem is ezt szokták mondani hogy "de azért barátilag még találkozhatunk"
Természetesen ha van kedved és energiád és nem éled bele magad a dologba, akár találkozhatsz is vele....
Én úgy vagyok ezzel hogy vannak már barátaim, de párom nincs, így én azt keresek és nem új barátokat, és nem találkozom velük többet. Meg én nem tudom, nem beleélni magam. Aztán koppanok, ami rossz, így inkább rövidrezárom a kérdést azonnal.
Tök mindegy, hogy másoknál sem, ezt csak azért mondta, hogy ne hangozzon olyan rosszul, hogy nem tart vonzónak.
Én általában 2 másodperc alatt érzem, ha valaki vonz. A férjemnél ez hosszabb idő volt, de nem sokkal és később nagyon beleszerettem. Még egy találkozónak adhatsz esélyt, de sok reményt ne fűzz hozzá.
Én ebben nem hiszek.
Ha nem álltam készen kapcsolatra, vagy simán nem vonzódtam a sráchoz nálam egyszer sem ment át kapcsolatba. Vagy megmaradt barátnak, vagy nem, de mindig másik 3. féllel jöttem össze végül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!