Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek csak ki akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek csak ki akar használni?

Figyelt kérdés
Néhány nap netes beszélgetés után, tegnap randiztam egy sráccal. Nagyon jól elbeszélgettünk, minden jól ment, én legalábbis így éreztem. Felvitt a lakásába, ahol egy pohár bor után megcsókolt, majd elkezdett rám mászni. Mondtam neki (mint már előtte is neten), hogy én ezt most nem szeretném elsietni, pláne nem elsö randin.. Majd hozzátettem, hogy “vagy több randi nem lesz?” A válasz az volt, hogy már hogy ne lenne több. Tudja, hogy az elmúlt időszakom igen nehéz volt, tudja, hogy kihasználtak es átvertek. Látszólag meg is értette a dolgot, nem próbálkozott tovább, viszont nem tudom eldönteni, hogy mit gondolhatott valójában. Lehet, hogy csak a félelem és a múltbeli csalódások miatt látom bele a rosszat a semmibe... Miután visszutasítottam, ugyanúgy beszélgetett, érdeklődött, de ugyanakkor mondta, hogy fáradt, stb stb, kicsit mintha le akarna rázni. Kérdeztem, hogy most azért lett hirtelen “fáradt” mert nem csinálom amit szeretne? Mondta, hogy nem, dehogyis, tényleg fáradt, egésznap dolgozott (ami amúgy igaz) és hogy reggel korán kel, megy Siófokra (ami szintén igaz lehet, van ott egy nyaralójuk). Kérdeztem mennyi volt a leghosszabb idő, amennyit várt egy nőre. Azt mondta nem tudja, de elég türelmetlen amúgy. A visszautasítás után kb negyedórával elindultunk, félútig elkísért. Magától kérdezte, hogy akkor a jövőhéten mikor érek rá? Csókkal köszönt el, este még beszéltünk néhány szót neten mielőtt elmentünk volna aludni. Egyébként mikor kérdeztem tőle, hogy ő kapcsolatot szeretne vagy csak egy-néhány éjszakára megy, akkor az volt a válasz, hogy ahogy alakul.. Na hát ezzel nem mondott sokat. Szerintetek csak én aggódom túl a dolgot vagy nem csalnak a megérzéseim? Hozzá kell tenni, hogy egy veszett jó pasiról van szó, el sem tudom képzelni, hogy neki rám lenne szüksége hosszútávon. Mit gondoltok?

2018. okt. 14. 09:56
 1/10 anonim ***** válasza:
74%

*Mondtam neki (mint már előtte is neten), hogy én ezt most nem szeretném elsietni, pláne nem elsö randin..

Eddig olvastam. Normális nő, első randevún sosem megy fel idegen férfi lakására, csak akkor ha egyéjszakásnak akarja a pasit, te pedig itt játszod a szűzk.rvát.

Ez így ha normális kapcsolatot szeretnél nem fog menni.

2018. okt. 14. 10:00
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Kb. soha többet nem fogsz felole hallani. De a kesobbiekben a sajat biztonsagod erdekeben par nap netes beszelgetes utan ne menj fel idegen ferfiak lakasara. Hogyha epp nem erdekli hogy mi bajod, hanem csinalja amit akar, akkor mi lesz veled?
2018. okt. 14. 10:01
 3/10 anonim ***** válasza:
19%
Szexet akar elég egyértelműen. Olyan programot szervezz 2. randinak, ahol nem tud rámászni.
2018. okt. 14. 10:08
 4/10 A kérdező kommentje:

Csak azért fura, mert közben meg tervezgetett előre.. Majd ezt is csináljuk, majd azt is.. Aztán ugye magától kérdezte, hogy mikor tali. Este is tök normálisan beszélgetett velem. Vagy megérné neki a hajtást, hogy ha nem is elsőre vagy másodjára, de le tudjon fektetni?

Egyébként nem azért, de én nem hiszek ebben az első randin normális nő nem megy fel idegen lakásba dologban. Nem is egy olyan barátnőm/ismerősöm van, aki első randin felment/magához vitte fel a pasit,sőt volt, hogy szex is volt, és azóta is együtt vannak vagy hosszú, komoly kapcsolat volt. Nyílván ez nem mindig van így, de nem kell egyből leszólni.

2018. okt. 14. 10:18
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Beetetés. Majd idővel kiderül, hogy meddig bírja azt mondani, amit hallani akarsz egy kósza numeráért.
2018. okt. 14. 10:44
 6/10 anonim ***** válasza:
51%
Most hiába zúdítod rá a kérdéseket. Próbálj türelmesebb lenni, úgyis kiderül hosszabb távon hogy mit is akar valójában. Ha nyaggatod, azzal nem fogsz sokat elérni. Most még nem lehet tudni, hogy csak 1 numerát akart, vagy a helyzetet látta úgy, hogy be lehet próbálkozni nálad.
2018. okt. 14. 12:03
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, próbálok :)
2018. okt. 14. 12:33
 8/10 anonim ***** válasza:
32%

" az volt a válasz, hogy ahogy alakul.. Na hát ezzel nem mondott sokat."

Dehogynem! Ilyen hülye kérdésre ez volt az egyetlen értelmes válasz. Honnan bánatból tudja szegény szerencsétlen, hogy mit/mennyit akar tőled, amikor még nem is ismer? Egy pasi egyébként is csak az első ejakuláció után lát tisztán egy nőt. Majd egy év után megkérdezheted, addig beszélj inkább másról.

2018. okt. 15. 19:51
 9/10 A kérdező kommentje:
Már nincs mit kérdeznem:D eltűnt
2018. okt. 16. 01:27
 10/10 anonim ***** válasza:
ÉS meglett? Vagy itt vége?
2018. dec. 22. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!