Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak ki akar használni?
*Mondtam neki (mint már előtte is neten), hogy én ezt most nem szeretném elsietni, pláne nem elsö randin..
Eddig olvastam. Normális nő, első randevún sosem megy fel idegen férfi lakására, csak akkor ha egyéjszakásnak akarja a pasit, te pedig itt játszod a szűzk.rvát.
Ez így ha normális kapcsolatot szeretnél nem fog menni.
Csak azért fura, mert közben meg tervezgetett előre.. Majd ezt is csináljuk, majd azt is.. Aztán ugye magától kérdezte, hogy mikor tali. Este is tök normálisan beszélgetett velem. Vagy megérné neki a hajtást, hogy ha nem is elsőre vagy másodjára, de le tudjon fektetni?
Egyébként nem azért, de én nem hiszek ebben az első randin normális nő nem megy fel idegen lakásba dologban. Nem is egy olyan barátnőm/ismerősöm van, aki első randin felment/magához vitte fel a pasit,sőt volt, hogy szex is volt, és azóta is együtt vannak vagy hosszú, komoly kapcsolat volt. Nyílván ez nem mindig van így, de nem kell egyből leszólni.
" az volt a válasz, hogy ahogy alakul.. Na hát ezzel nem mondott sokat."
Dehogynem! Ilyen hülye kérdésre ez volt az egyetlen értelmes válasz. Honnan bánatból tudja szegény szerencsétlen, hogy mit/mennyit akar tőled, amikor még nem is ismer? Egy pasi egyébként is csak az első ejakuláció után lát tisztán egy nőt. Majd egy év után megkérdezheted, addig beszélj inkább másról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!