Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni ha egy pasi komolyan gondolja a járást, és nem csak ki akar használni?
észre veszed de én se értem h 1 csajnak mér csavarják el a fejüket más pasik?
mond már meg lágy oly kedves mer ez engem is érdekel mer mindig jajj a pasik meg ilyenek.
mér ti nem szoktatok sose rosszat tenni?
ez nem fekszem le vele X hónapig/évig dolog mire lenne már bizonyíték? arra, hogy a lelki társad, arra, hogy örökkön örökké hűséges lesz? na neeee...
és mi van akkor, ha lelketekben pont passzoltok, ám a szex meg szar? lány vagyok, még mielőtt vádak érnének, nem, nem szoktam egyéjszakás kalandokba bonyolódni, akivel eddig lefeküdtem, azzal jártam is, általában hosszan. de az, hogy a várakozástól kiderül bármi is, az szerintem igen nagy hülyeség.
meg mitől használna ki azzal, hogy szexelünk egy jót? nekem is, neki is jó. vagy ha nekem nem jó, akkor legalább idejében megtudtam... volt már olyan, hogy jól kijöttem a sráccal, de az ágyban nem tudtunk közös hullámhosszra kerülni. bírtuk pár hónapig, aztán ez elrontotta az egészet, és szétmentünk.
a jelenlegi emberemmel már régóta együtt vagyunk, együtt élünk, a családja is családtagként kezel, boldogok vagyunk - éééés rögtön első éjjel már lefeküdtünk. és baromi jó volt...
ha nem akarsz valakivel lefeküdni, akkor ne tedd, nem kényszeríthet rá. ha viszont megteszed, akkor az a Te döntésed volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!