Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól még hogy a pasi felhozza a kapcsolat elején a szexet, csak ki akar használni?
8:15 ekkora baromságot is régen hallottam. az mindig jó amikor a férfiak megpróbálják kitalálni , mit gondolnak a nők, és fordítva.
:D
Akkor még igen tapasztalatlan lehetsz.
Persze nem az ilyen balfék direkt stílusban értettem ahogy ő tette. De gondoltam ezt nem kell magyarázni, tévedtem.
08:24...
jé, pedig 28 éves vagyok. és taktikázni meg számolgatni, meg trükközni a legnagyobb hülyeség egy randin, őszintén kell, mondd, amit érzel, tedd, amit érzel, nézd meg a másik hogyan reagál és ennyi.
anyám azt mondja, eddig két egyéjszakás kapcsolata volt, de mindkettőből házasság lett... szóval ilyen is van :-))
a fő kérdésre visszatérve, szerintme gáz, pláne msn-en, a fiú nyilván éretlen, kamasz, amúgy is, ez milyen kérdés...
- milyen vagy az ágyban?
erre mit válaszolsz?
- az eddigi negyvenhat pasim nem panaszkodott ..ezt akartad hallani?? hülyegyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!