Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van erre megoldás? Fiatalabb pasi, egy éves kapcsolat, gondok.
Adva van a szituáció... 20 éves pasi, én három évvel több vagyok. Mindkettőnknek szar hossszútávú előző kapcsolata volt, neki mondhatni horror, a nő teljesen tönkretette őt lelki téren.
Aztán összejöttünk mi, mindkettőnk szakítása után pár hónappal, nyáron lesz egy éve. Az eleje szép volt és jó, szerelmesek voltunk, de most tavasszal kezdett elromlani a dolog. Addig is voltak veszekedések, de hol ne fordulnának elő? Egyértelmű egyébként, hogy túl korán kerültünk össze, az előzők után, de ezt hozta a sors.
Lényeg a lényeg, már nem kíván (mást igen), de ha én kezdeményezek még nem volt olyan, hogy gondja lett volna. Vannak bizonyos konkrét dolgok is, ami miatt velem nem, ezeket el is fogadom, és próbálok rajta változtatni.
Azt mondja, szerelmes volt, de pár hónapja már nem az, idegesítik a dolgaim, és ki akarja élni magát - ez viszont szerintem független, ha nem én lennék, ezt más mellett is érezné. Valahol jogosnak is tartom, húsz éves, kevesebb nővel volt mint én pasival (és mindkettő egyszámjegyű), és egyik hosszú kapcsolatból a másikba esett. Szóval ezt meg is értem.
És sajna elcsesztük ott, hogy minden nap találkoztunk majdnem, együttvoltunk dolgunk végeztével, együttaludtunk..ez pedig teljesen más, mint az előző kapcsolata, ahol csak hétvégéken találkoztak.
Azt mondja megcsalni nem akar, de érzi, hogy menne..
tudom, hogy hagyni kéne, de azt érzem, Ő az. az előzőnél nem volt meg ez az érzésem, most pedig megvan...
Ajánlottam, hogy akkor nyitott kapcsolat, éljen, én változtatok, aztán meglátjuk mi lesz.. de azt mondta, hogy mellettem nem tudna mással lenni...
Mégis mit tegyek? Hülye vagyok, hogy megértem, és hagyni akarom, hogy kiélje magát?
És emellett megpróbálni visszahozni a szerelmet? Szerintem a legfőbb baj ott volt, hogy túl sokat voltunk együtt, tudtuk, hogy nem jó, de így lehetett megoldani.
Hagyjam, had menjen ahova akar, legyek erős, ne kérdezzek, amikor meg együttvagyunk, adjam meg neki amire vágyik, a nyugalmat?
Ennyire bízzam rá magam? Megcsalni nem csalna meg, amíg együtt vagyunk, úgy gondolom..de a saját önbecsülésem meg kicsi, egyszerűen nem tudom elhinni, hogy meg tudom tartani, hogy mellettem nem vágyik másra.. Lehet én csináltam magamnak a bajt ezzel?
Most ott tartunk, hogy mostantól már pár napot találkozunk, pár napot nem, ahogy esik - ez mondjuk tőlünk független megint - aztán azt mondta megpróbálunk kitalálni valamit ketten, ő is megpróbálja a legjobbat adni magából, mert ez a helyzet neki sem jó, hogy látja, hogy szenvedek, és értelemszerűen ő is boldogabb lenne, ha szerelmes és minden jó.
Alapvetően vannak külső gondok, vannak előzmények, ami miatt lelkileg nincs 100%-osan rendben.. amit megértek és elfogadok, de mindig nem tudom tolerálni. Néha meg ellentmond magának, szóval nem tudom mi a gond. Ott, hogy élni akar, és emiatt látja bennem a rosszat, ezért talál hibákat, mert így akarja lebeszélni magát rólam, vagy mert ténylegesen ennyire rossz lennék? Azt sem tudom, rá merjem-e bízni magam annyira, hogy kiélhesse mellettem magát... Nem tudom.
Mondjatok valami okosat!
Ahhoz képest, hogy kicsi az önbecsülésed, elég sokat foglalkozol magaddal - mondhatnám, önző vagy. Ráadásul sorra igazolod magadat, hogy "hát hol nincsenek veszekedések" meg hogy "más mellett is ki akarná élni magát".
Ezeket csak te gondolod így, és próbálod győzködni magadat. Egy kapcsolat kettőn áll, te éppen annyira hibás vagy a dolgokban, mint ő. Nyilvánvaló, hogy nem illetek össze, ha ő azt mondja, hogy nem képes tolerálni a dolgaidat. Te meg nem vagy hajlandó változtatni rajtuk... Szóval megint csak rajtad is múlik!
Én azt mondom, hogy ez nem egy folytatásra érett kapcsolat. Szerintem váljatok külön, és keressetek olyan társat, aki jobban illik hozzátok!
Kedves kerdezo!
Nagyon ritka a gondolkodasod es biztosan tetszik is a sracnak, DE ne legyel butus, ha elni akar eljen.. te ugyis talasz magadnak mast.. sajnos csak az idodet pazarlod, ha mar nem szerelmes akkor megette a fene.A szerelmet nem fogod langra lobbantani megint, ha igy viselkedsz. Megalazkodsz elotte, barmit megtennel, hogy veled maradjon, hidd el nekem, hogy nem eri meg. Tul fogja tenni magat rajtad, elobb vagy utobb!!!
Legyel eros es engedd ha menni akar, de te pedig probalj meg tullepni rajta!! Sok sikert es legy eros!
KEdves első válaszoló! Én vagyok önző, hogy hagynám menni, és én ajánlom, hogy menjen, én pedig megpróbálok változtatni? Egy szóval nem mondtam, hogy nem vagyok hajlandó változtni, vagy nem csinálom most is, annyit írtam, van amit nehéz tolerálni.. Valamit valahol nagyon félreérthettél. Amiket írtam pedig tények, ő is megerősítette, nem az én fejemből pattantak ki.
Kamico: köszönöm a választ :) egyébként nem úgy viselkedik mint aki nem az... Illetve az elmúlt két hétben igen, de az tényleg stresszes időszak volt, nem is bánt. Meglepiket ad, kitalál dolgokat, múltkor elvitt randizni, és tervezi hogy hova merre megyünk nyáron... Szerintem ő maga sem tudja mit akar, él még benne az előző szar, és tényleg megértem, hogy nem két gyerekkel akarja kiélni magát.
És istenigazából szerintem ő se akar menni annyira, vagy ennyire befolyásolná az, hogy látja, hogy nem nekem rossz? Múltkor azt mondta igazán ő se akar menni, akkor már rég megtette volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!