Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Furcsa munkahelyi kapcsolat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Furcsa munkahelyi kapcsolat, lehet e megoldás rá?

Figyelt kérdés
Párommal a munkahelyünkön jöttünk össze. Megszerettük egymást,mikor kiderült,2évig feljárt szexelni a közös főnökünkhöz.Nagyon rosszul esett,hogy nem mondta a kapcsolatunk elején,de mivel szerettem,kitartottam mellette.A fönöknő,aki 16évvel idősebb páromnál és férjnél van,amikor megtudta,hogy mi összejöttünk,és többet nem megy fel hozzá a párom,akkor teljesen kiborult.Nem egy átlagos "ember".Senki nem szereti,mindenkivel utálatos.De ahogy velem bánt,sorra megalázott.Elviselhetetlen.Ennek már 8.hónapja.Kérdeztem páromat,hogy mégis miért járt fel a nőhöz anno,azt a választ kaptam,hogy kényelmesebb volt neki,előléptetést is kapott.Kérdeztem azt is,hogy jó volt e a nővel,mindig mindenre válaszolt.Vesztemre.Amikor mondta párom sorba,hogy szex után összebujtak,meg volt hogy 1 óráig is szexeltek,nekem ezek a képek mind megjelentek a szemeim előtt.Velem nem bírja sokáig a szexet,max negyed óra.Nagyon bánt ez a dolog,el is sírtam magam.Énis szeretném,hogy 1óráig szexeljen velem,de soha nem bírja.Van hogy engem meg se vár,mig elélvezek.Szakítani akarok,mert nap mint nap szembenézek azzal a nővel,akit állítólag nem szeretett,csak tapasztalt nő volt,és csak a szex miatt járt fel hozzá a párom.Lelkileg nem bírom már.Ráadásul a nő megaláz folyamatosan,és eszembejutnak akárhányszor meglátom,a párom által mesélt jelentek.Nem érti meg párom,hogy én ezt a kapcsolatot már nem szeretném.Mint férfit szeretem,de nem tudom otthagyni a munkahylem a pénz miatt.A nőt meg nem bírom nézegetni,van annyi büszekség bennem. Mit gondoltok erről az egészről??
2010. márc. 4. 00:42
 1/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, amugy 23 éves vagyok:) de nekem akkor is rosszul esik,mert szeretném sokáig "magamban" érezni őt,nem csak negyed óráig.Annak a nőnek pedig jó volt,hogy annyi ideig benne volt.Olyan szörnyű ezt elképzelni.Nem tehetek róla.
2010. márc. 4. 00:47
 2/8 A kérdező kommentje:
jah még annyit: ki megy el végleg? a párom? mert idősebb a nő,és nem olyan vonzó, vagy a nő megy el később mert már idősebb?
2010. márc. 4. 00:50
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm megint. Igy kicsit azért könnyebb a lelkemnek.Nem a nőre figyelt hanem magára,hogy mikor megy már el.Amugy nem is szép a nő,hanem pénzes,és ugye vezető.
2010. márc. 4. 00:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

figyelj, de sokkal fiatalabb,kívánatosabb csaj vagy, nehogy már a vén k*rva kikészítsen!

Öltözz fel dögösen minden nap, hagy sárguljon az irigységtől! És mosolyogj az arcába bátran.

(Ja, és gondolkodj el, megéri ez neked? Tényleg ezt a férfit akarod?) Kapsz te jobbat is! Egyébként sosem szabad munkahelyről párt választani!

2010. márc. 4. 01:09
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem is az,hogy bánom,de ha tehetném nem őt választanám.Nem éri meg nekem abszolut,idegileg ugy kikészített ez az egész,olyan mintha osztoznék a fiun.Nem tudok aludni,csak gyógyszerrel,rohamok jönnek rám.Nagyon lelkis vagy egyébként sajnos.
2010. márc. 4. 01:12
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szakíts vele. Nem hiszem hogy ilyen dolgok után vele tudnád leélni az életed. Ha már most nem oké a szex, akkor mi lesz később. Amúgy ne kérdezd régi szexről a pasidat, mert mi nők nem nagyon tudjuk ezt a dolgot igazán feldolgozni. Mint egy fénykép van az agyadban igaz? Ismerős érzés. Fiatal vagy még ahhoz hogy ezzel a kapcsolattal tönkre tedd magad.
2010. márc. 4. 09:12
 7/8 A kérdező kommentje:
Teljesen olyan,mint egy fénykép, ugy ahogy írtad :S ott van a szemem előtt, és mindig ha látom a nőt, ami elég gyakori,hiszen egy a munkahelyünk, mindig megjelenik ..nagyon rossz :(:(
2010. márc. 4. 11:55
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem a feleségem csalt meg, és ez a fénykép dolog teljessen felemész. 2éve derült ki a turpisság és 1éve elköltöztem tőle. Pokol az életem. Soha nem fogod ezt feldolgozni, hidd el ez tapasztalat. 33/f
2010. márc. 4. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!