Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van e olyan munkahelyi kapcsolat, ami nem sül el rosszul?
Nemrég kerültem egy új munkahelyre. Ott találkoztam egy nővel, aki egyszerűen elbűvöl! Első perctől kezdve éreztem valami különös vibrálást vele szemben, de mostanra már több lett egyszerű szimpátiánál! Őrülten kívánom, és Ő is vonzódik hozzám, annak ellenére, hogy nős vagyok! (Ne kövezzetek meg, mind ezidáig hűséges voltam, és ennek már több mint húsz éve!) Ő független. Nem felettesem, és én sem vagyok a felettese. Egyforma "rabszolgák" vagyunk, tehát nincs benne érdek. Egyszerűen kölcsönösen vonzódunk egymáshoz. Meg fogom tenni, mert nagyon akarom azt a Nőt! De félek attól, hogy hosszú távon megboszúlja magát, hiszen mégis csak a nap nagy részét egymás mellet ülve töltjük, és nem tudom milyen hatással lesz ez a hétköznapokra. Ő is tudja, én is tudom, hogy ebből tartós dolog nem lehet. Most úgy tűnik, be is tudjuk vállalni. De mi lesz később?
Esetleg valakinek tapasztalat ezen a téren?
elso vagyok,akkor miert hazasodtok meg ha nem elveztetek meg ki az eletet?21/F vagyok de en 30 eves koromig nem fogok meghazasodni ez tuti,de nem jelenti azt hogy nem lessz baratnom,baratnot megcsalni mas mint a feleseget,hisz megeskudtetek vagy nem?orok huseget fogadtatok vagy nem?Szerintem ti meg gyerekek vagytok,amig nem tanulyatok meg magatokat tisztelni es szeretni addig mast meg sem erdemeltek
Jesszusom
Barátnőt megcsalni is gusztustalan dolog...
Én a Párommal munkahelyen jöttünk össze, mivel függetlenek voltunk nem titkoltuk, de nem is hangoztattuk. Már nem egy helyen dolgozunk.
Ha eddig hűséges voltál, de dobd el a családod.
Köszönöm a válaszokat!
@az első kommentelőnek.
Huszonkét évig voltam hűséges társa a feleségemnek! És ma is szeretem. Le fogok feküdni ezzel a nővel, ez nem kérdés! Nem a válaszok milyenségén múlik, hogy megteszem e, vagy sem! A felelősséget is vállalni fogom, mert eddigi életem során soha nem bújtam ki alóla, most sem fogok! Viszont ez egy olyan érzés, amit nem tudok megfogalmazni! Akarom ezt a nőt! Ez nem jelenti azt, hogy a feleségemben csalódtam volna! Sőt! soha nem tudnám Őt elhagyni, mert az életem része Ő! Éppen azért is, mert meg esküdtem neki! Ne ítélj el azért, mert most egy másik nővel fogok lefeküdni! Te sem tudhatod, mit hoz neked a sors. Egy évvel ezelőttig én sem gondoltam volna, hogy ilyen előfordulhat! És az nem azon múlik, hogy mikor nősülsz meg! Jóban, rosszban kitartottam mellette, és ez remélem így is marad!
@ A második kommetezőnek.
És a munkahelyi viszonyotok, gondolok itt a tényleges munkára, nem sínylette meg? A kollégák nem vettek észre semmit belőle? Mi is úgy tervezzük, hogy egyszeri alkalom lesz, mert pontot kell tenni a végére! Ha kimegyünk a konyhába, alig bírom negálni, hogy ne ugorjak az ölébe, és ezzel Ő is így van! Azért kerítünk sort a sex-re, hogy végre beteljesedjen a dolog, és hátha utána egy kicsit le csillapodik. :)
Remélem sikerül nekünk is "okosan" csinálni! :)
09:38-asnak
Nem akarom eldobni a családom! Ő sem akarja ezt tőlem. De úgy érzem, meg kell tennem, hiszem nem tudok gátat szabni az érzelmeimnek...
Te Férfi, vagy Nő vagy? (már ha nem vagyok indiszkrét...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!