Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van e olyan munkahelyi kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van e olyan munkahelyi kapcsolat, ami nem sül el rosszul?

Figyelt kérdés

Nemrég kerültem egy új munkahelyre. Ott találkoztam egy nővel, aki egyszerűen elbűvöl! Első perctől kezdve éreztem valami különös vibrálást vele szemben, de mostanra már több lett egyszerű szimpátiánál! Őrülten kívánom, és Ő is vonzódik hozzám, annak ellenére, hogy nős vagyok! (Ne kövezzetek meg, mind ezidáig hűséges voltam, és ennek már több mint húsz éve!) Ő független. Nem felettesem, és én sem vagyok a felettese. Egyforma "rabszolgák" vagyunk, tehát nincs benne érdek. Egyszerűen kölcsönösen vonzódunk egymáshoz. Meg fogom tenni, mert nagyon akarom azt a Nőt! De félek attól, hogy hosszú távon megboszúlja magát, hiszen mégis csak a nap nagy részét egymás mellet ülve töltjük, és nem tudom milyen hatással lesz ez a hétköznapokra. Ő is tudja, én is tudom, hogy ebből tartós dolog nem lehet. Most úgy tűnik, be is tudjuk vállalni. De mi lesz később?

Esetleg valakinek tapasztalat ezen a téren?

2010. márc. 9. 08:40
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom nincsen,de szemtelenseg megcsalni a feleseged,sot alazatos dolog,es mivan ha a novel osszeveszel es felhivja a feleseged mindent elmond neki?mivan ha egessz munka ido alatt utanna csesztetni fog,de te dontod el ba sszus,en sem kerdem meg hogy lefekudjek e egy xy nevezetu novel vagy sem,ha a valaszok tobb resze nem akkor nem fogom megtenni,ha megteszed vallald a kovetkezmenyeket.
2010. márc. 9. 09:06
 2/29 anonim ***** válasza:
Nekem van tapasztalatom ebben. UGyanebben a cipőben jártam leszámitva hogy a házasság még csak 1-2 éves volt. Okosan kell csinálni és leszögezni, hogy pusztán szórakozás. Valszeg bele fogtok egymásba esni, meghülyültök és feldúljátok a saját életeteket a másikért, de ilyen a szerelem. Egy esélyed van: ha erős vagy. Ez persze jelentheti azt is, hogy egyáltalán nem érsz hozzá, és jelentheti azt is, hogy megszabjátok 1-2-3 alkalom. Nálunk is igy ment, 1 alkalomban egyeztünk meg, aztán kitóltuk 3ra. Ja! És, hogy miért lett 3 és fél év? Hát a többi már csak búcsúsex volt.. :)
2010. márc. 9. 09:16
 3/29 anonim ***** válasza:
0%

elso vagyok,akkor miert hazasodtok meg ha nem elveztetek meg ki az eletet?21/F vagyok de en 30 eves koromig nem fogok meghazasodni ez tuti,de nem jelenti azt hogy nem lessz baratnom,baratnot megcsalni mas mint a feleseget,hisz megeskudtetek vagy nem?orok huseget fogadtatok vagy nem?Szerintem ti meg gyerekek vagytok,amig nem tanulyatok meg magatokat tisztelni es szeretni addig mast meg sem erdemeltek

Jesszusom

2010. márc. 9. 09:24
 4/29 anonim ***** válasza:
91%

Barátnőt megcsalni is gusztustalan dolog...

Én a Párommal munkahelyen jöttünk össze, mivel függetlenek voltunk nem titkoltuk, de nem is hangoztattuk. Már nem egy helyen dolgozunk.

Ha eddig hűséges voltál, de dobd el a családod.

2010. márc. 9. 09:38
 5/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

@az első kommentelőnek.

Huszonkét évig voltam hűséges társa a feleségemnek! És ma is szeretem. Le fogok feküdni ezzel a nővel, ez nem kérdés! Nem a válaszok milyenségén múlik, hogy megteszem e, vagy sem! A felelősséget is vállalni fogom, mert eddigi életem során soha nem bújtam ki alóla, most sem fogok! Viszont ez egy olyan érzés, amit nem tudok megfogalmazni! Akarom ezt a nőt! Ez nem jelenti azt, hogy a feleségemben csalódtam volna! Sőt! soha nem tudnám Őt elhagyni, mert az életem része Ő! Éppen azért is, mert meg esküdtem neki! Ne ítélj el azért, mert most egy másik nővel fogok lefeküdni! Te sem tudhatod, mit hoz neked a sors. Egy évvel ezelőttig én sem gondoltam volna, hogy ilyen előfordulhat! És az nem azon múlik, hogy mikor nősülsz meg! Jóban, rosszban kitartottam mellette, és ez remélem így is marad!

@ A második kommetezőnek.

És a munkahelyi viszonyotok, gondolok itt a tényleges munkára, nem sínylette meg? A kollégák nem vettek észre semmit belőle? Mi is úgy tervezzük, hogy egyszeri alkalom lesz, mert pontot kell tenni a végére! Ha kimegyünk a konyhába, alig bírom negálni, hogy ne ugorjak az ölébe, és ezzel Ő is így van! Azért kerítünk sort a sex-re, hogy végre beteljesedjen a dolog, és hátha utána egy kicsit le csillapodik. :)

Remélem sikerül nekünk is "okosan" csinálni! :)

2010. márc. 9. 09:41
 6/29 anonim ***** válasza:
látom van aki még hisz az örök szerelemben. Szerintem meg azt fogadja meg az ember, h tamogatjak egymast joban rosszban, nem azt,h az élete végéig csak vele fog egy ágyban lefekudni. Nekem is van parom 5 eve, nem vagyunk hazaos, de többször is mas karjaiban talaltam magam. Nem banom, szeretem a parom, csak vagytam egy kis szórakozasra. Lehet alszentnek lenni, de X ev utan nem csodalom, h masra vagyik az ember. Hozzateszem, ha velem tennék én mélyen csalodott lennék, tudom önzöseg. 26/L
2010. márc. 9. 09:41
 7/29 A kérdező kommentje:

09:38-asnak

Nem akarom eldobni a családom! Ő sem akarja ezt tőlem. De úgy érzem, meg kell tennem, hiszem nem tudok gátat szabni az érzelmeimnek...

Te Férfi, vagy Nő vagy? (már ha nem vagyok indiszkrét...)

2010. márc. 9. 09:44
 8/29 anonim ***** válasza:
55%
Nehogy azt hidd, hogy ha megteszed,akkor a feleségeddel ugyan olyan lesz a kapcsolatod. NEM! lesz köztetek egy fal, amit ő is érzékelhet, sőt arra is ráérezhet, hogy megcsaltad. Másrészt jobb esetben olyan lelkiismeret furdalás fog gyötörni... Ha te egy igazi férfi lennél, akkor megfeszítenéd az érzéseidet, és kész. Az nem férfi, aki erre nem képes, a felesége miatt, hanem egy aranyifjú. Egy kis könnyű infantilis ember. Hidd le, ha hozol egy döntést, hogy márpedig te nem lehetsz szerelmes egy idegen nőbe, ezért nem vagy hajlandó megtenni, el fog múlni a kísértés. Csak állj ellene. A gyerekeiddel szemben is borzalmas dolog volna, ha azzal az idegen csábító nővel lefeküdnél. Szerintem légy férfi!
2010. márc. 9. 10:09
 9/29 anonim ***** válasza:
46%
Teljes mértékben egyet értek a 10:09-es válaszolóval. Gondolj bele, te mit éreznél, ha a feleséged kívánna így meg egy férfit, s le is feküdne vele... Te mit éreznél? Elfogadnád ezt tőle? Megbocsátanál neki valaha? S azt mondtad, hogy egyetlen egy alkalomról lenne szó... megérné egyetlen alkalomért feladni a teljes eddigi életed?
2010. márc. 9. 10:37
 10/29 anonim ***** válasza:
87%
Én nem tettem meg végül,az egyik szemem sír a másik nevet!Nagyon kemény érzelmek gyűltek fel bennem amit nem tudtam levezetni,de a hűségem megmaradt!Nem tudom ilyen esetekben mi a jó döntés,mert mi van ilyenkor a férfiasságommal?Mondhatom azt is hogy tutyimutyiként viselkedtem aki megijedt a lehetséges következményektől,és mondhatom azt is hogy ez egy igazi belevaló tett volt,hogy tekintettel kell lennem az asszonykámra aki otthon vár!Az érzelmek viszont cikáznak bennem mai napig,és a beteljesedés hiánya miatt még mindig bennem vannak!Dönts okosan,vagy döntsön a szív?Próbálom elengedni ezeket az érzelmeket,nem tudom lehet-e!Attól féltem legjobban,mi van ha a szeretkezés után még nagyobb lesz a kísértés arra a lehetetlen dologra hogy megszerezzem magamnak(LEHETETLEN!!!),és semmit sem kímélve elinduljak egy vakvágányon!Itt szólt a szívhez az ész(gyötrő,nehéz dolog legyőzni akarattal a legnagyobb érzést,nem is sikerült egészen )!Neked minden jót kívánok,megértem a "problémád "!
2010. márc. 9. 10:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!