Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van e olyan munkahelyi kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van e olyan munkahelyi kapcsolat, ami nem sül el rosszul?

Figyelt kérdés

Nemrég kerültem egy új munkahelyre. Ott találkoztam egy nővel, aki egyszerűen elbűvöl! Első perctől kezdve éreztem valami különös vibrálást vele szemben, de mostanra már több lett egyszerű szimpátiánál! Őrülten kívánom, és Ő is vonzódik hozzám, annak ellenére, hogy nős vagyok! (Ne kövezzetek meg, mind ezidáig hűséges voltam, és ennek már több mint húsz éve!) Ő független. Nem felettesem, és én sem vagyok a felettese. Egyforma "rabszolgák" vagyunk, tehát nincs benne érdek. Egyszerűen kölcsönösen vonzódunk egymáshoz. Meg fogom tenni, mert nagyon akarom azt a Nőt! De félek attól, hogy hosszú távon megboszúlja magát, hiszen mégis csak a nap nagy részét egymás mellet ülve töltjük, és nem tudom milyen hatással lesz ez a hétköznapokra. Ő is tudja, én is tudom, hogy ebből tartós dolog nem lehet. Most úgy tűnik, be is tudjuk vállalni. De mi lesz később?

Esetleg valakinek tapasztalat ezen a téren?

2010. márc. 9. 08:40
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy igazatok van, és nem férfi az, aki nem képes nemet mondani! És tudom, hogy borzasztó fájdalmat jelentene ez a páromnak! Azzal is tisztában vagyok, hogy lelkiismeret furdalásom lesz, már most van néha, pedig még nem történt meg! De az a nő olyat tud adni, amit a feleségem nem! És itt nem csak a testiségre gondolok, mert ott a feleségem is élen van! Nem arról van szó, hogy a testi adottságai jobbak a feleségeménél, sőt! De van valami olyan plusz ebben a nőben, ami nincs meg a feleségemben! És attól én még Őt(a feleségemet) fogom szeretni! És ha a feleségem is találna valakit, akiben olyasmit talál meg, amit én nem tudok neki megadni, nem mondom, hogy örülnék neki, ha lefeküdne vele, de ha nem tudom meg, és Ő megkapja azt, amit én nem tudok neki adni, akkor az még akár jó hatással is lehet ránk! Nem? Szerelemmel szeretni továbbra is Őt fogom! Ezzel tisztában van az Kolléga nő is! Soha nem ígértem neki mást! A gyermekeim? Ők már szinte felnőttek! Nem hiszem, hogy tudniuk kellene bármiről is! Nekem az Anyuk marad továbbra is a nagy Ő!

Amitől végül is tartok, az az amit mondtatok! Hogy megérezheti, hogy valami nem stimmel! És őszintén szólva ettől egy kicsit tartok is!

De hát annyira szánalmas ember lennék, ha megtenném? Annyira eldobni való utolsó szemét?

Ha aszt mondjátok, hogy igen, megértem! De volt már rá lehetősség, és alkalom, hogy megcsaljam! Nem éltem vele, és nemet mondtam! Pedig egy bombázó volt a másik! De ez most más! Itt bizsereg a gyomrom ha csak meglátom, és ha hozzám ér, erekcióm támad! Hogy lehet itt nemet mondani???

2010. márc. 9. 11:00
 12/29 anonim ***** válasza:
Én úgy érzem kedves kérdező, hogy te hazudni próbálsz saját magadnak. Mi az, hogy nem lenne az gond, ha megcsalnád, meg, hogy ez nem nagy dolog, és hogy még jó hatással is lehet a kapcsolatotokra. Ugye ezt te se gondolod komolyan. Milyen lenne neked, ha megtudnád, hogy a feleséged más férfival hentereg. Azért van már a gondolattól is bűntudatod, mert te már ezt tulajdonképpen a szívedben megtetted. Gondolj bele, ha ettől ilyen bűntudatod van, akkor utána milyen lenne! Hogy tehetsz meg olyat a szövetséges társsaddal hogy így átvágd. Ez a nő valószínüleg elcsábított téged, még az is lehet, hogy tudatosan. Ha azt mondod van benne valami plusz. Bocs, de inkább minusz van benne, ha képes egy családos ember fejét elcsarvarni, és egy alkalmas kapcsolatot létrehozni, egy pár perc élvezetért, egy életet, egy életnyi hűséget felrúgni, egészséges fiatalok apját megrontani. Ez egy szívtelen nő. Nem plusz van benne, hanem minusz. A feleségedben van plusz, aki gondolom, ilyet sosem tenne meg, és aki felnevelte a gyermekeidet, mos, főz, vasal rád, és ott volt melletted, ha beteg voltaál, sőt, ha nem csalod meg, akkor is ott lesz, mikor 80 évesen téged majd pelenkáznia kell esetleg. Az a kolleganőd mindezt nem fogja megtenni érted. Nézd, lesz még öreg korod is, arra is gondolnod kell. Nagyobb dolog a hűség, és az, hogy emelt fővel élhetsz, mint egy orgazmus. Ez nem szerelem, ami téged ért, hanem szexuális igézés, ármány. Elveszi az eszedet, kifacsar, aztán otthagy. Nem több a délibábnál. Szerintem mondd meg a lánykának, hogy húzzon el az életedből, és a családodtól el a kezét, hajtson szinglikre. Remélem megérted ennek a jelentőségét. Neked azért néhány tizes év múlva szembe kell nézned az öregkörral, boldog leszel, ha lesz egy hűséges segítő melletted.
2010. márc. 9. 11:48
 13/29 anonim ***** válasza:

Az én munkahelyemen is van 3 nő, akikkel nem lenne utolsó lefeküdni, még össze is jöhetne a dolog... de nem teszem. Miért? Mert a párom már az elejétől fogva mellettem állt, elviselte minden rigolyámat és hülyeségemet, és mindent megtett azért, hogy boldog legyek. Ezt elárulni rosszabb lenne bárminél, és nem tudnám férfinak és embernek nevezni magam, ha egy ilyen nővel ilyet tennék.

A felnőtt kapcsolattal együtt jár a holtomiglan-holtodiglan is, egyébként az egész csak egy érdekből létrejött valami, ami értéktelen.

Aki pedig nem tudja magán tartani a gatyáját, annak nem való az elkötelezettség, de akkor ne is ígérjen hűséget senkinek sem.

2010. márc. 9. 11:53
 14/29 anonim ***** válasza:
kerdezo te erzelmek kiralya,es ha a feleseged csalna meg te mit csinalnal?nyomorusag
2010. márc. 9. 12:32
 15/29 A kérdező kommentje:

Hát igen! Igazatok van, talán tényleg magamnak akarok hazudni, és talán tényleg "nyomorúság" vagyok, amiért ilyesmit egyáltalán gondolatban is, de megtettem!

Először a 12:32-es nek válaszolnék!

Valószínűleg szenvednék! igen! De gondolom Te még soha nem tettél ilyesmit, és nem is fogsz! vagy ha igen, akkor remélem a kommented eszedbe jut majd...

@11:53-as.

Én hálás is vagyok neki, mert sokat elviselt nekem, ez nem vitás! Ezért is mondtam az elején, hogy Ő az, aki a legfontosabb nekem! Igen, ez ellentmondásos, mert arra készülök, hogy le fekszem egy másik nővel! Tudom, hogy így idiótán hangzik, de nem tudom mit tegyek, és nem tudom, hogy mivé alakul, ha nem kerítek sort rá, mert a 10:57-es hozzászóló is elmondta, hogy azóta is benne van! Bár ellenállt! Vitathatatlan, hogy öregkorban jó arra visszagondolni, hogy kitartottál mellette! De vajon ez a jó döntés?

@11:48-as

Valószínűleg igazad van, és magamnak akarok hazudni! És abban is igazad van, hogy lélekben már megtettem! Nem tudom milyen lenne a bűntudatom utána, mert soha nem tapasztaltam még ilyesmit! És azt sem tudom, hogyan tehetek ilyett a Szövetségesemmel! Lehet, hogy valóban minusz az ami abban a nőben van! De miért nem tudok gondolkodni a közelében, és miért csak a vágyakozásra tudok koncentrálni? Mi az, ami árad belőle, és hogy lehet ennek ellenállni! Mert azt a legkönnyebb mondani, hogy "mondj nemet. és ennyi" De egyszerűen nem kapok mellette levegőt, ha a szemébe nézek, ott felejtem a tekintetem!

Mi az, ami ilyen hatással lehet egy "emberre" ???

2010. márc. 9. 13:27
 16/29 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Egyrészt megértem, ami benned zajlik, mert én is férfi vagyok, hormonok által vezérelve. Másrészt egy kis történet: apám tavaly tavasszal lépett le valami ribanccal 25 év házasság után. Ha a szemem elé kerül, kiherélem, és egy akkora állast kap, hogy a lábán nem áll meg. Nem azért, mert otthagyott minket, hanem azért, hogy édesanyámat átverte és megalázta. Te is ezt szeretnéd a saját gyerekeidtől?

Sh.

2010. márc. 9. 13:51
 17/29 anonim ***** válasza:

10.57 vagyok

Én is átéltem ezt,iszonyatosan nehéz ám kinyírnod magadból ezt az érzést,én csak csökkenteni tudtam,hogy elviselhető legyen!Ez nem gonoszság,ha elborítanak az érzelmek,és te menni és maradni is akarsz, k..va nagy lelki terhet kell elviselned!Azt mondják kémiai folyamatok okozzák ezt is,kemény lehet a narkóról lejönni!

2010. márc. 9. 14:37
 18/29 anonim ***** válasza:
Úgy is védekezhetsz a nő ellen, hogy elmondod a feleségednek. El lehet mondani, hogy "képzeld van egy nő a munkahelyen, azt hiszen kinézett magának engem, próbál nagyon elcsábítani, én téged szeretlek, nem akarlak megcsalni, most nagyon erősnek kell lennem" Ha ezt a feleséged tudtára hozod, akkor már igen kicsi az esélye annak, hogy elköveted a férrelépést. Nem?
2010. márc. 9. 16:58
 19/29 A kérdező kommentje:

16:58-as. Lehet, hogy ez lenne a legkézenfekvőbb...

De már annyit tépődtem rajta! :(

2010. márc. 9. 20:37
 20/29 A kérdező kommentje:
10:57-es! Nálad mi volt a forduló pont, ami miatt nemet mondtál? És mi az, ami miatt most is fáj? Mennyi ideje történt az eset?
2010. márc. 9. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!