Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Munkahelyi kapcsolat?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 26 eves ferfi vagyok es 6 honapja vagyok a jelenlegi munkahelyemen. Most veglegesitettek a heten es en meg mindenfelekeppen szeretnek maradni legalabb 1-2 evet. Van egy 35 eves kolleganom, aki teljesen belem van esve. Annyi kiegeszitest mindenfelekeppen el kell mondanom, hogy Angliaban elunk egy videki konferencia kozpontban. A munkahelyunk es a lakhelyunk is a kozpontban van, ezert minden nap talalkozunk akaratlanul is. Kb. 2 hete kezdodott amikor is bevallotta, hogy mit erez irantam mar jo ideje es azota mar csok is tortent kozottunk. En nem vagyok szerelmes. Oszinten szolva azon kivul, hogy szimpatikus nem is erzek meg semmit. Belementem a dologba, mert ugy gondoltam, hogy a szimpatiabol meg alakulhatnak tovabbi erzeseim is. De felek, hogy nem fognak. Kimondatlanul tortentek az esemenyek kozottunk. Nem beszeltuk meg, hogy most egyutt lennenk vagy egyeb, csak szimplan talalkozgattunk es alakultak a dolgok. Viszont nem akarom hulyiteni, mert en nem az a fajta vagyok. Nem szeretek jatszani a masik ember erzeseivel. Van egy kis esely, hogy kesobb maskeppen fogok erezni, de minel tovabb halasztom a dolgot, annal jobban belekerulok. Az lenne a kerdesem, hogy szerintetek folytassam hatha valtozik valami bennem, vagy oszinten mondjam el az erzeseimet? Es, hogy mindket alternativa szerintetek milyen hatassal lenne a munkahelyi kapcsolatunkra? A valaszokat elore is koszonom!2009. nov. 18. 00:54
1/2 anonim válasza:
Hát így messze az anyaotthontól én kihasználnék egy ilyen odaadó magyar nunit... hátha Rá is kattanok előbb-utóbb. Viszont ha eddig nem voltál Vele őszinte és most hirtelen az lennél,azt is várhatod,hogy kicseszik Veled a munkahelyeden és ingyenpunci,munka pá-pá ! Üdv!
2/2 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy az lesz amit tanacsolsz. Meg felebredhetnek az erzeseim, bar nem 1 heten belul fog megtortenni. De meg 1-2 heten belul biztos nem leptem volna meg amugy sem, mert alaposan at akarom gondolni. De azert tovabbi tanacsok is johetnek meg... :)
2009. nov. 18. 23:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!