Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihült a kapcsolat. Van megoldás? (a többi lent)
Sziasztok!
Barátnőmmel már több mint 2 éve vagyunk együtt, az első kb másfél év tökéletes volt, aztán éreztem, hogy már nem az igazi. A szerelem szép lassan elmúlt, aztán azt vettem észre, hogy a találkozások részemről már nem olyan érdekesek, izgalmasak. Már nem ég bennem a tűz ha meglátom, vagy mielőtt találkozunk. Sokszor lennék inkább egyedülálló, de tudom, hogy megfogtam vele az Isten lábát. Nagyon rendes, aranyos lány, de túl korán találtam rá. Ha kb 10 évvel később találkoztunk volna, biztos lennék benne hogy ő lesz a feleségem, de még fiatal vagyok (19) ahhoz hogy lekössem magam örökre, ki szeretném élni magam. A szex sem olyan már mint rég: hétvégente találkozunk csak, régen minden nap volt legalább 2-3, mostmár előfordul az is hogy egész hétvégén 1x vagyunk együtt.
Ha valaki tudna tanácsot adni abban hogy szerinte mi lenne a helyes teendő, azt megköszönném, és bocs hogy hosszú lett
Tényleg korán kezdtétek. Én/mi is így jártunk. Fájdalmas volt amikor vége lett. Persze nálatok nem feltétlenül kell így lennie. Fel kellene dobni a kapcsolatot. Járjatok bulizni, szórakozni közös programok a házon kívül stb stb.
22/f
Gyújst be a kazánba, hátha felpuhul :$
Amúgy meg valahogy próbáljátok tényleg felmelegíteni. Vagy taláááááánnn ''szünetet'', hogy bírjátok e egymás nélkül. Ez segíthet újból felmelegíteni, ha nem akkor viszont nem tudom :S, akkroi vagy szakajtás és elbesztesz egy életrevaló lányt vagy így is kitartasz vele.
19/F
EN
Lehet, hogy kiábrándítalak, de ez mindig így lesz. A szerelem elmúlik és ha nincs más ami összekösse őket, szétmennek. Sajnos én most 30 körül úgy látom, az igazi nem létezik és sosem fogja megtalálni senki. 30 körül megállapodunk, nem azért mert megtaláltuk az örök szerelmet, hanem mert jönnek a gyerekek, összeköltözés, közös anyagiak, amikért nagyon sokat dolgozik az ember és amit nem ad fel olyan könnyen, mint a szerelmét. Aztán 2-3 év múlva elmúlik a varázs, az egyik félnél bizonyosan, onnan kezdve pedig kényszerből együtt maradnak, vagy nagy sebek árán elválnak. Csak én nem tudom, hogy lehet ilyesmire gyereket, házat, életet építeni.
Igazad lehet abban, hogy 29 évesen elvennéd.
Nem tudom mi a helyes az esetetekben, mert lehet hogy egész életedben bánni fogod. Tudod, ahogy idősödik az ember, egyre több a kapcsolatban az érdek, az hogy lakni kell valahol, hogy együtt könnyebb anyagilag, persze van szerelem meg miegymás, de igazán addig tiszta ez az érzés, amíg érdek nélküli. Nagyon sok nő él érdekkapcsolatban, igazából már rég elválna, de gyerekek miatt, pénz miatt nem tud, ezek a megélhetési k.u.r.v.ák, magamat is beleértve, és nagyon szeretnék fiatalabb lenni, aki bármikor összecsomagolhat és hazamehet, ha megalázzák.:(
Csak azt akarom mondani, hogy tapasztaltam barátságok esetén is, hogy olyan igazán tizenéves koromban tudtam barátokat szerezni, ma már nem megy. A szerelemmel még nem vagy elkésve, sőt. Én megtiltanám, hogy a fiúk 25 éves kor előtt nősüljenek. Arra meg kell érni.
Nem tudom, mi a jó döntés, ezt senki nem tudhatja nálad jobban, csak arról beszéltem hogy most még van bennetek valami tisztaság, (annak ellenére hogy ez egy mocskos világ, és túl korai szexuális kapcsolatba sodorja a fiatalokat, akár oly módon is, hogy itt a szex témakörben mi idősebbek olyan dolgokról beszélünk, ami túl korán felébreszti a vágyat a tinikben, akik persze elolvassák), és hogy lehet hogy később nem lesz már soha ilyen. Bár a szerelem az időseket is megfiatalítja egy időre. És még rád találhat. Csak nehogy úgy járj, mint Andersen fenyőfája:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!