Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy kapcsolat mélypontra kerül, akkor a szakítás a megoldás? Miért könnyebb az az út?
Én nem jelenteném ezt így ki. Van, ahol a szakítás a megoldás, van, ahol a problémák leküzdése...
Teljesen szituációtól függ. Na meg attól, hogy előtte milyen próbálkozások voltak. Nem hinném, hogy van ember, aki rögtön a szakítást választja.
Én eddig akármelyik kapcsolatomra gondolok vissza, soha, egyikben sem volt az első lépés, első gondolat a szakítás.
Viszont, sok esetben sajnos a szakítás sem könnyű út... :(
23/L
Ha az bizonyosodik be, hogy csinálhatok bármit, a másiknak olyan jellembeli baja van, ami miatt a jövőben sem fog menni a kapcsolat(pl. nagyon önző, nem akar felelősséget vállalni, lusta, nem tudja kezelni a pénzt, stb.), akkor legjobb az azonnali szakítás. Ilyen kapcsolatba eleve nem szabadna belemenni, mert a vége borítékolható.
Ezért sztem még a rózsaszín köd előtt józan ésszel alaposan meg kellene ítélni, érdemes-e az illetővel kapcsolatba kezdeni. Ha jellemhibás, lehet bármekkora a szerelem, nem szabad belekezdeni!
Én laposan megvizsgáltam a leendő párom, és csak utána eresztettem szabadon az érzelmeimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!