Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet majd ebből komoly kapcsolat szerintetek, vagy valószínű csak arra akar használni?
Adott egy 25 éves srác,aki azt mondta,hogy benne lenne,ha összejárnánk szexelni, "randizgatni" egyelőre kötöttségek nélkül, de később szeretné,ha komoly kapcsolatba is kerülnénk.
Mondtak már nektek ilyet? Férfiak,ti akkor mondtok ilyet, ha csak szexet akartok?
25/F 20/L
Ebből csak komoly kapcsolat lehet, a többiekre ne hallgass, csak irigyek a srácra (◕‿◕✿)
(sarcasm on..)
Ó vazze. Férfiideál a köbön, valszeg erre gondoltál kislány korodban is. Ja nem.
Én annyira hányni tudok ettől a felelősséget nem vállaló attitűdtől, ami a mai fiatalokat jellemzi, hogy az elképesztő.
Igen,én is valahogy így gondolom,mint ti! 100ból 1, aki komolyan is gondolná így.
Köszönöm,ment a zöld pacsi mindenkinek!
Az egész megközelítés hülyeség :-)
1. A lányoknak, nőknek ugyanúgy kell a biológiai egyensúlyukhoz az orgazmusöröme, mint a pasiknak, csak ők sajnáltatják magukat, hogy engem csak kihasználtak brühühű :-). De amig együtt voltak addig jó velt, igaaaz ?
2. A lányok mindíg a komoly kapacsolat "címen" bujnak ágyba, mondván, csa komoly kapcsolatot szeretnének. Aztán sokan le is tipliznek három sex után, és nem azért mert nem volt jó. Akkor a pasi nem mondhatja ugyanezt, hogy csak kihasználta a lány ?
Szóval ez úgy hülyeség ahogy van. Csak a lányok félnek felvállalni, hogy egyre több pasit szeretnének felpróbálni az évek során :-), mert leribizzék őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!