Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy érjem el, hogy ő is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érjem el, hogy ő is akarjon gyereket?

Figyelt kérdés

Friss házasok vagyunk, 2 éve, a férjem nem akart együttjárásunk alatt és házasságközésünk óta sem gyereket.

Én igen.

Most ne gyertek azzal, hogy akkor miért mentem hozzá. Azért, mert szeretem.

Egyre több barátnőmnek és közeli rokonomnak születik kisbabája, ami még jobban felerősíti bennem is a vágyat így 37 évesen.

Nem akarom kierőszakolni, annak nem lenne értelme, mert együtt kell felnevelnünk.

Járt már valaki hasonlón? Hogy értétek el, hogy mégis akarjon gyereket, és aztán miután megszületett a gyerek, hogy változott meg a férjetek? Örült a gyereknek, belejött az apaszerepbe?

Mit tegyek?

2019. jún. 4. 10:41
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
96%
Pontosan ugyanúgy tudod ezt nála elérni mint ahogy ő nálad azt, hogy ne akarjál gyereket. De persze, azért hozzá kellett menni, "mert szereted", mintha az bármire kifogás lenne. Ennyi ésszel jobb is, hogyha nem szaporodsz.
2019. jún. 4. 11:12
 12/37 anonim ***** válasza:
100%

Ebben a kérdésben nincs kompromisszumos megoldás. 37 évesen abban a korban vagy, hogy nincs időd várni, hogy hátha ő is meggondolja magát, mert nem fogja.

Ha gyereket akarsz, mert az a fontosabb (teljesen érthető) akkor keress egy férfit, aki vágyik gyerekre.

Ha nem akarsz másik férfit, akkor pedig fogadd el, hogy nem lehetsz anya.

Ez nem olyasvalami, amit erőltetni lehet. Nem arról van szó, hogy annyira szeret, hogy a kedvedért püspöklilára festi a falakat, mert neked az tetszik.

Gyerek= az első pár évben róla szól az élet, de teljesen. Ezzel nincs is gond. Aki szeretne gyereket, az elfogadja, vállalja, ha néha nehéz is. Aki vágyik családra, az nem cserélné el ezt az életet egy nyugis gyermektelen életre. De ráerőltetni valakire, aki soha nem akart így élni, eszetlenség.

2019. jún. 4. 11:17
 13/37 anonim ***** válasza:
94%

Nem értem, a magadfajták mit várnak és utána miért csodálkoznak... Komolyan, hogy lehetsz ennyire naiv?

Ez az ember világ életében egy ilyen véleményen volt. És nem, nem arra nagyobb az esély, hogy ha teherbe esel, hogy belejön az apaszerepbe, hanem arra, hogy otthagy.

Fel kéne fogni, hogy egy ember, akár férfi, akár nő, ha nem akar gyereket, mindent meg fog tenni és fel fog dobni azért, hogy ne legyen gyereke... Ne akard megfertőzni a kapcsolatotokat azzal, hogy pörgeted a témát, mert csak ugyanazt éred el vele, mintha otthagynád vagy mintha terhesen otthagyna vagy szeretőt tartana, mert (jogosan) részvétlen lesz abban, ha te az anyasággal vagy elfoglalva helyette, ha egyszer ő ezt nem akarta.

És hagyd abba ezt a szánalmas taktikázást is. Nem való felnőtt nőhöz.

N

2019. jún. 4. 11:30
 14/37 anonim ***** válasza:
100%

Tudtad jól, hogy nem akar gyereket, már akkor is tudtad, amikor csak jártatok, tehát nem érhetett meglepetésként. Már a kapcsolat elején tisztázni kellet volna, hogy ki mit szeretne a jövőben. Nekem pl. fontos, hogy ő is akarjon gyereket. Olyat kellett volna keresned, aki hasonló állásponton van, mint te.

Sajnos nem tudsz tenni semmit se, nekem is volt ilyen pasim, de én szakítottam vele.

2019. jún. 4. 11:35
 15/37 anonim ***** válasza:
95%

Tudok olyat, akinek sikerült kierőszakolni, hogy a férje azt mondja, hogy tehetne ejti, csak hagyja végre békén.

A terhesség alatt testileg és lelkileg is eltávolodtak.

Szülés után a férfi egy pelenkát nem cserélt, egyszer nem mosogatott. Semmi. Elment dolgozni, utána a haverokkal, este hazament aludni, és ennyi. Volt, hogy két hétre elment nyaralni, mert neki az jár.

A felesége egy idő után nem is szólt hozzá, mert csak a fejéhez vágta, hogy ő akarta a gyereket, azt mondta, hogy ettől boldog lesz, hát most legyen boldog, ne panaszkodjon.

Gondolom nem meglepetés, hogy két éves volt a gyerek, mikor a nő visszament dolgozni és elváltak. Szerintem már előbb is megtette volna a nő, ha nem függ a gyed alatt anyagilag.

Most a férfi évente kétszer látogatja a gyereket, változatlanul nem érdekli. Együtt él egy idősebb nővel, akinek már kirepült a két gyerek, és remekül megvannak.

2019. jún. 4. 11:39
 16/37 anonim ***** válasza:
93%
Sehogy. Ha nyíltan és érthetően megmondta, hogy ő nem akar gyereket, akkor ne most hisztizz. Tudtad nagyon jól. Ő azt akarja, hogy te ne akarj gyereket, te azt akarod, hogy ő akarjon gyereket. Itt nem lehet kompromisszumot kötni. Mindkettő egy életre szóló elhatározás. Vagy elfogadod, hogy nem lesz gyereked, vagy keresel olyan férfit, aki akar. De 37 évesen erre már rég rá kellett volna jönnöd.
2019. jún. 4. 11:43
 17/37 lilla64 ***** válasza:
95%
Sehogy.Főleg,hogy első percen tudtad,nem akar gyereket.Ha véletlen teherbe esel,vagy rávesz az abortuszra,vagy elhagy.
2019. jún. 4. 12:01
 18/37 anonim ***** válasza:
100%
Kezeld úgy, mintha az lenne a helyzet, hogy nem lehet gyereke. Vagy elfogadod így őt, vagy elhagyod.
2019. jún. 4. 12:05
 19/37 anonim ***** válasza:
82%

Szeretem a magokat, ráadásul egészségesek is, de kipattog és begyullad a bőröm, és fáj, több magtól is, ezért hoztam egy számomra amúgy baromi nehéz döntést, és kerülöm, néha bűnözök, de 99%-ban kiiktattam az étkezésemből.

Nem kellett volna hozzámenned, neki meg nem kellett volna elvennie, mindketten azt gondoltátok, hogy talán majd változik a másik, de ez például egy olyan ellentét, ami nem összeegyeztethető. Bármelyikőtök is alkuszik meg, azt nem teszi majd szívesen, és nem lesz benne igazán öröme, a másik lehetőség, hogy elváltok.

2019. jún. 4. 12:53
 20/37 anonim ***** válasza:
91%

Te vagy végtelenül ostoba. Ez nem kompromisszumképes kérdés, ahogy írták is. Lehetsz mocskos, aljas és kiszúrhatod a gumit, vagy efelejtheted bevenni a tabit és egyéb szánalmas próbálkozások, de az igazság az, hogy ha utána egyedül maradsz mert elhagy és nem gondoskodik rólatok, akkor a végén senki mást nem hibáztathatsz. Az elejétől korrekt módon, nyílt lapokkal játszott.

Én sem akarok soha gyereket. Én is mindig az ismerkedés elején elmondom: SOHA nem akarok és ez nem fog változni. Attól sem, hogy ha Ő akar. Attól sem, ha Ő rohadt szerelmes. Akkor sem ha mindenki babázik. NEM KELL. Aki nem tudja ezt felérni ésszel, annak viszontlátásra.

Gyűlölöm az erőszakos, önző nőket...

2019. jún. 4. 13:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!