Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy gyereket akaró nőnél eljön az a kor amikor már tényleg mindegy csak hűséges megbízható legyen és gyereket akarjon a férfi?
Egyénileg változó.
Én például egyáltalán nem akarok gyereket csak akkor HA találok olyan párt, aki mellette jó apa is lenne és akar gyereket.
A legtöbb nőnél nincsenek meg az optimális feltételek, csak úgy belevágnak, mert kell és kész.
De az ilyen nők általában nem jutnak el addig, mint ami a kérdésben szerepel, mert sokkal előbb megoldják. Mondjuk van egy párjuk, aki nyíltan nem akar még gyereket, de csodák csodájára becsúszik "gyógyszer mellett".
Maximum olyanról tudom ezt elképzelni, aki sosem talál magának pasit, de ahhoz elég csúnyának vagy kibírhatatlannak kell lenni már.
Sajnos a legtöbb nőnél (és ez igaz a férfiakra is) eljön. Itt csesznek ki a gyerekkel. Egy olyan környezetben fog felnőni ahol egy totálisan elcseszett családképet lát majd. Apakép anyakép kialakul csak éppen szarul. Ha szerencsés a gyerek, a szülők mihamarabb elválnak, ha nem, gyökeresen berögződnek a rossz, elcseszett minták, és a gyerek/gyerekek majd csodálkoznak, hogy miért nem kellenek senkinek/miért csődöl be mindegyik kapcsolatuk, nem fogják érteni a nőket, igazi béták lesznek, ha szerencséjük van, csak a nőknék/férfiaknál.
Pont így jártam annak idején, 5 évembe telt mire kigyepáltam a rossz berögződéseket magamból, meg egyáltalán, mire rájöttem külső segítséggel, mi a probléma forrása. Azóta másoknak próbálok segíteni.
33F
Az ennyire görcsösen gyereket akaró nő nem normális.
És többnyire nem is alkalmas kapcsolatra, azért maradt szingli.
Az egyik fajta kivágja a pasit, amint megtette kötelességét. Mondjuk úgy a gyerek két éves kora körül.
A másik fajta már az se biztos, hogy a megbízható pasitól esik teherbe... de a "jobb a semminél" mellett nem fog lehorgonyozni, keresi az utódját. Addig meg van aki eltartja a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!