Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek mit tehetnék még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tehetnék még a házasságomért?

Figyelt kérdés

Én vagyok a nő, és mióta terhes lettem, majd megszületett a gyermekünk, aki már 2 éves, a párom már szinte csak a gyereknek él.

Amivel nincs is semmi gond, mert örülök neki, hogy imádja, de én teljesen háttérbe szorultam. Mikor terhes voltam, azért nem szexeltünk, mert féltette a babát. Mióta megszületett, állandóan dolgozik, hogy meglegyen mindenünk. Mellesleg én is dolgozom, és magasabb a fizetésem kevesebb munkával. Itthon én végzem a házimunka javarészt, mert szeretem. De ő is meg tud csinálni bármit, kérni sem kell. Valahogy mégis eltávolodtunk egymástól. Több, mint fél éve nem feküdtünk le egymással, azelőtt is csak akkor, ha én próbálkoztam. De az is csak havi egy volt.

Velem nem akar kettesben időt tölteni, a babát ő szoktatta az ágyunkba, én ragaszkodtam a kiságyhoz.

Számtalanszor beszéltem már vele erről, azt mondja, hogy nem is gondol már a szexre.

Igen, sokszor elcsábítottam, sokszor kielégítettem, hátha felrázhatom. De nem sikerült. Mert nem volt viszonzás.

Mondtam neki azt is, hogy ez így nem fog tovább menni, de süket fülekre találtam.

Úgy érzem, érdemben már nem tehetek semmit. Szerintetek?

40-es házaspár.

2019. ápr. 23. 21:29
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Sajnálom kérdező, de ezek szerint neki erre nincs igénye, mint írtad már terhesség előtt is ritkán kívánta. Vagy megoldod magadnak a szexualitást, vagy szakítás és új barát után nézel.
2019. ápr. 23. 21:59
 12/27 anonim ***** válasza:
70%
Én itt csak a válást látom megoldásnak. Aki ennyire nem hajlandó tenni semmit,az menjen a francba!
2019. ápr. 23. 22:04
 13/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, ment mindenkinek a zöld.

Szomorú vagyok nagyon, ostorozom magam, hogy tehettem volna többet a kapcsolatért.

De mivel nagyon nem vagyok boldog, hiányzik a szeretete, kénytelen leszek elválni 😔

2019. ápr. 23. 22:10
 14/27 anonim ***** válasza:
Apás szülés volt?
2019. ápr. 23. 23:06
 15/27 anonim ***** válasza:
Gyerek óta szerintem csak mint anyára tud rád tekinteni,mindegy hogy nézel ki.Saját magára mint csak apára.Elsiklottatok a teherbeeséstől kezdve arra figyelni,hogy kettesben is legyetek,megmaradjon a női-férfi viszony is.És mivel nem akar semmit tenni,ennek akkor vége is lesz.
2019. ápr. 24. 01:44
 16/27 anonim ***** válasza:
67%

Férfiként mondom szerintem jó apa ő, csak csiszolni kell rajta. Családjáért él, szereti a gyerekét, foglakozik is vele. Vannak párok ahol ez fordítva megy a szülésnél.

Terhesség alatt a nő nem kívánja a szexet, terhesség után meg nagyrészt nincs ideje, vagy beáll az az időszak amikor csak a gyerekért van, jó tudom, hogy ez sem jobb de szerintem a kapcsolatot nem kellene eldobni.

Beszéld meg vele, hogy vegyen ki szabadságot, lehet ez 1-2 nap és hosszúhétvégét csináltok.

A kicsit bízzátok nagyszülőkre vagy rokonokra, 2 éves nem olyan kicsi még.

Menjetek el wellnesezni,oldja a feszültséget, együtt vagytok egymásra figyeltek.

Esténként vegyél fel szexi fehérneműket, esetleg szerepjáték?

Ha otthon vagytok, takaríthatsz combfixben, vagy bármi olyan dolog ami felkelti a figyelmét. Vagy kezzd el a nyakát masszírozni, közben csók.

Ha ezekre sem reagál, nem tudom mi lehet a gond, de ülj le vele megbeszélni.

2019. ápr. 24. 09:30
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Az segíthet ha közös programot csináltok:), kettesben és máshol mint a lakásotok, mozduljatok ki a kicsi nélkül. 2 hetente 1x legalább, úgy tűnik csak anyaként és apaként funkcionáltok, erősíteni kellene a férj és feleség szerepeiteket is. (ezekre a külön programok tök jók)
2019. ápr. 24. 12:42
 18/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, de nem akar időt tölteni velem. Mikor a picit rá akartam bízni egy család tagomra, hogy menjünk el moziba, azt mondta, hogy a gyerek még túl pici. Másfél éves volt akkor, és elég jól elvan mindenkivel.

Utána volt pár szabad napunk, akkor inkább elment pluszba dolgozni (a pénz, amit ezért kapott, nagyon kevés volt, és mellesleg anyagi gondjaink nincsenek).

Mikor ezen kibuktam, hogy csak egy délelőttöt szerettem volna vele tölteni, felháborodott.

Egyszerűen érzem, hogy nincs igénye rám, de nem értem, miért nem mondja akkor meg 😔

2019. ápr. 24. 20:55
 19/27 anonim ***** válasza:
Szerintem van igénye rád, csak kevesebb, illetve a mozi lehet olyan program, amihez nincs kedve. Én is ismerek olyat, akinek nincs kedve otthonról kimozdulni csak akkor, ha gyerekeivel találkozik, egyébként dolgozik. Ami probléma, hogy teljesen másra van szükséged mint neki, furcsalom, hogy a pár év együttélés közben, mikor még gyerek nem volt ez nem jott elő. :/
2019. ápr. 24. 21:59
 20/27 anonim ***** válasza:
Tokeletes hazassag hiszen nindig a gyerek az elso. Aki mast mond az egy szemet. Az igaz hogy ez a szitu forditva fordul inkabb elo azaz a no foglalkozik a gyerekkel ugyanígy. O a peldas szulo. Ha meg a partner valik akkor meg dobbenet van mert nem erti mi a baj.
2019. ápr. 25. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!