Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Még a házasságunkban is a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még a házasságunkban is a volt feleség cuccait bámuljam?! Mit tehetnék, hogy elfogadja, nem akarok így élni?

Figyelt kérdés

A férjemmel májusban házasodtunk össze, hamarosan kész lesz az új házunk is. Mondtam, hogy majd szétnézhetnénk külföldön is a berendezéseket illetően, barátnőmék is Bécsben vettek meg kb. mindent a házukba. És kérdezte, hogy mert mi a baj a mostanival?

Elmondtam, hogy az, hogy itt mindent a volt felesége választott ki, tervezett meg és ez gyakran eszembe jut, mintha ez még mindig az ő háza lenne. Szerinte ez hülyeség, de én nem akarom még a házasságunk alatt is ezeket a cuccokat nézni. De szerinte ez hülyeség, meg neki ezek csak tárgyak, nem jut eszébe az exe, ha ránéz a kanapéra, vagy ha a konyhában van, stb. Meg hogy neki nincs ideje boltról boltra járni és szinte ugyanolyan holmik között dönteni. De ez az új otthonunk lesz, mindent szeretnék tökéletesre.

2017. jún. 27. 22:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%

Hát, én nő létemre tökéletesen megértem a férjedet, ezek csak használati tárgyak, nem a volt feleségtől megmaradt emlékek. Túl sokat látsz bele.

Ugyanakkor ha nem is érzem át, megértem, hogy te másképp látod - ez van, nem vagyunk egyformák.

Ha anyagilag belefér, hogy új bútorokat vegyetek, akkor én - a helyében - rádhagynám a dolgot, ha te jobban éreznéd magad új bútorokkal, akkor vegyél (viszont ne várd el tőlem, hogy kísérgesselek és aszisztáljak ahhoz, ami számomra hulla felesleges, és még az időmet is rabolja).

2017. jún. 27. 23:01
 2/14 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem felesleges luxus az egész, amit összehordasz. Soha ne legyen nagyobb bajod. A házasságod pedig nem ilyen szánalmas baromságokon múlik majd... pont az ilyen butaságokkal szülsz konfliktust, egy nem létező problémát generálsz.
2017. jún. 27. 23:37
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
vótmá nem?
2017. jún. 28. 00:30
 4/14 anonim ***** válasza:
58%
Tudod mit? Keresd meg a rávalót, túlórázz érte, intézz mindent, szállítás, beépítés, összeszerelés... stb. Ha ez mind megvan akkor azt mondom ok legyen! Egyébként hatalmas pénzkidobás... Afrikában meg éheznek, meg szomjaznak emberek...
2017. jún. 28. 02:18
 5/14 anonim ***** válasza:
92%
A férjed is a volt feleség "cucca".
2017. jún. 28. 04:50
 6/14 anonim ***** válasza:
94%
Új péniszt is Bécsből rendelsz a férjednek? :D Mert ahhoz meg tobb emlek koti am a volt feleseget, mint egy kanapehoz :D.
2017. jún. 28. 07:06
 7/14 anonim ***** válasza:
91%

Előttem a két válaszoló jól megmondta a tutit, de az előtte levőknek is igazuk van :)

A párod férfiasságát illetően nem zavar, hogy ahhoz is sok köze volt az előző feleségnek? Gondold el, hogy több testnedvével is érintkezett, ez nem zavar, de egy fránya szekrény igen? :D

2017. jún. 28. 07:14
 8/14 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem a férjed még érzelmileg kötődik a volt feleségéhez, csak ezt nem vallja be. Egy házasság, együttélés, mégha válással is végződött, nem múlik el nyomtalanul.

Vannak gyerekek?

2017. jún. 28. 10:29
 9/14 anonim ***** válasza:
57%

Bocs az offért:

Mi is szeretnénk építkezni, de mág sok a kérdőjel. Ti milyen ház mellett döntöttetek? Tégla vagy könnyűszerkezetes?

2017. jún. 28. 11:05
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nettó hiszti a részedről, ezzel az erővel őt magát is cseréld le, mert a pénisze igencsak járogatott az exben.
2017. jún. 28. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!