Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még a házasságunkban is a volt feleség cuccait bámuljam?! Mit tehetnék, hogy elfogadja, nem akarok így élni?
A férjemmel májusban házasodtunk össze, hamarosan kész lesz az új házunk is. Mondtam, hogy majd szétnézhetnénk külföldön is a berendezéseket illetően, barátnőmék is Bécsben vettek meg kb. mindent a házukba. És kérdezte, hogy mert mi a baj a mostanival?
Elmondtam, hogy az, hogy itt mindent a volt felesége választott ki, tervezett meg és ez gyakran eszembe jut, mintha ez még mindig az ő háza lenne. Szerinte ez hülyeség, de én nem akarom még a házasságunk alatt is ezeket a cuccokat nézni. De szerinte ez hülyeség, meg neki ezek csak tárgyak, nem jut eszébe az exe, ha ránéz a kanapéra, vagy ha a konyhában van, stb. Meg hogy neki nincs ideje boltról boltra járni és szinte ugyanolyan holmik között dönteni. De ez az új otthonunk lesz, mindent szeretnék tökéletesre.
Tudtad, hogy mindent ő választott ki mielőtt összeházasodtatok? És azt, hogy a férjed ragaszkodik ezekhez a dolgokhoz? Ha igen, akkor mit panaszkodsz? Te mentél hozzá. Amúgy a férjed is a volt feleség által használt "dolog". Az nem zavar?:)
Figyelj, ha van erre pénzed, akkor beszéld meg a férjeddel, hogy te, saját anyagi forrásból le szeretnéd cserélni az összes cuccot, de ne az ő pénzét költsd olyasmire amit ő nem akar.
Csereld le a sajat keresetedbol, ha nem tetszik :)
Ja, hogy nincs ra.. ertem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!