Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz okbol akarok magamnak feleseget? 30/F
Igen, egoizmusból akarsz feleséget.
Nem az a lényeg, hogy ő megkérdezhessen téged jól vagy-e, kimoshassa a szaros gatyáidat és csinálhassa a tejbepapidat.
Neked kéne szeretetből és önzés nélkül megkérdezni tőle, hogy jól van-e.
Eléggé. Nem akarsz szerelmes lenni és úgy megházasodni?
Soha nem mennek férjhez csak ezért. Vagy szeretek valakit es ő életem szerelme és vele akarom leélni az életem vagy nem kell házasság.
"Rossz okbol akarok magamnak feleseget?"
Igen.
Ez egy kicsit olyan, mint amikor az egoista exemnek (aki imádta önmagát) arra voltam jó, hogy szeressem, rajongjak érte, de nagyon.
És így még jobban érezte magát, mert már ketten voltunk, akik szerették őt, én + ő.
Hiába nem mondtad, a kérdésedből árad az önzés.
Nekem legyen jó- ez az amitől tönkremennek a párkapcsolatok az idő folyamán.
Ha együtt vagy valakivel, akkor nem az kéne, hogy én magam legyek az első és a fontos, hanem a másik. Érted már?
szerintem meg a "mi" kellene a fontos legyen. Egy Jack London regenyben olvastam, hogy a lany orult, hogy a ferje meg hasznalja a "MI" szot.
Ja, es barmit csinalsz az eletben, azt vegso soron azert teszed, mert azt te akarod csinalni. Legyen szo egyetmerol, gyereknevelesrol, hazssagrol. Mindegyikhez kell elkotelezettseg. Nemelyikhez egy idoszakra, masikhoz egy eletre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!