Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tehetnék, ha a férjem nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, ha a férjem nem akarja megbeszélni a problémákat, homokba dugja a fejét, illetve az anyjához megy tanácsért?

Figyelt kérdés
2015. júl. 16. 11:38
1 2 3
 1/25 CptTomato ***** válasza:
37%
Teremts olyan környezetet hogy megtudjon/megakarjon neked nyílni és ne elvigye otthonról a gondjait/gondjaitokat
2015. júl. 16. 11:40
 2/25 A kérdező kommentje:
Teremtettem.Itthon is, el is vittem étterembe,hogy ne legyen vita.Mindent átbeszéltünk,maradt minden ugyanúgy (pedig ígéret az volt),közölte,neki jó így.
2015. júl. 16. 11:48
 3/25 xyz6666 ***** válasza:
Mióta vagytok házasok? Mióta nem jó köztetek a kommunikáció?
2015. júl. 16. 12:00
 4/25 A kérdező kommentje:
7 éves házasok vagyunk.Gyakorlatilag kezdettől nem volt az igazi,de 2 éve semmilyen,illetve az utóbbi 3 hónapban már veszekedéssel próbálok provokálni valami reakciót kínomban.
2015. júl. 16. 12:18
 5/25 acelsziv ***** válasza:

ez így elég durva. De az biztos, hogy nem két napja ilyen.

Mit tehetsz? Vedd rá, hogy megváltozzon, növesszen gerincet és nézzen szembe a dolgokkal

2015. júl. 16. 12:22
 6/25 Mi közöd Tőle ***** válasza:
62%

Hagyd el. Kérdés, hogy minek mentél hozzá?

Nem tiszteled saját magad egyáltalán, ha belementél egy ilyen kapcsolatba. A férjed egy nagykorú kisgyermek nagy valószínűséggel.

Ha még nincs gyerek, akkor könnyebben tudsz új életet kezdeni. A legközelebbi komoly kapcsolatodat nagyobb körültekintéssel válaszd meg.

2015. júl. 16. 12:38
 7/25 A kérdező kommentje:
Van gyerek,és már fiatalok sem vagyunk (40).
2015. júl. 16. 12:42
 8/25 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a privit :)))
2015. júl. 16. 12:42
 9/25 A kérdező kommentje:
Újra próbáltam megbeszélni a problémákat.Lehordott mindennek,erre tehetetlen dühömben összetörtem 2 tányért.Fogta magát és elment a szüleihez,közölte,holnap este jön.
2015. júl. 18. 10:30
 10/25 A kérdező kommentje:
Én csak sírok,remegek.Nem tudok mit kezdeni vele.Beleőrülök :(
2015. júl. 18. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!