Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tehetnék, ha a férjem nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, ha a férjem nem akarja megbeszélni a problémákat, homokba dugja a fejét, illetve az anyjához megy tanácsért?

Figyelt kérdés
2015. júl. 16. 11:38
1 2 3
 11/25 xyz6666 ***** válasza:
100%
Át vette az irányítást. Te ma csak őrlődsz. Szedd össze magad, csak tiszta fejjel tudsz jól kijönni ebből.
2015. júl. 18. 11:51
 12/25 anonim ***** válasza:
68%

Hiába gondolod, hogy nem vagy fiatal, ahhoz meg igen, hogy még 20 évet így.

Sült paraszt, nekem a nőm volt ilyen.

Mondtam neki ezerszer, hogy ha hallgat, nem tudom, miről hallgat.

És ő is 35 évesen anyukával beszélte meg a gyerekek nyári programját, aztán nagy álszenten jött, hogy akkor beszéljük meg.

Hidd el, már 1-2 éves távlatban is jobb lesz nélküle, ezek olyan energiavámpírok, úgy nyelik el minden erőfeszítésünket, hogy kifelé meg nem jön belőlük semmi.

2015. júl. 20. 15:14
 13/25 A kérdező kommentje:
Sajnos nagyon igazad van.Talán azért nem merek lépni,mert a szívem mélyén még reménykedem,pedig az eszem tudja,hogy semmi nem fog változni.
2015. júl. 20. 22:01
 14/25 anonim ***** válasza:

A remény hal meg utoljára.... és ezzel rengeteg időt elvesztegetsz.

Én is belesodródtam ezekbe a kiprovokált veszekedésekbe, épp fordítva hat: csak bezárkózik.

2015. júl. 21. 07:31
 15/25 A kérdező kommentje:
Azt hiszem,most telt be a pohár.Volt egy vitánk,megint elment az anyjáékhoz,és most nemrég írt egy sms-t,hogy nem jön haza,náluk alszik.
2015. aug. 3. 19:07
 16/25 anonim válasza:
10%
Nem az anyám ad tanácsot, hisz 20 éve elköltöztem. Nekem nem megbeszélés az, hogy folyamatosan a múlt vélt vagy valós sérelmeit dobják a fejemhez, miközben megoldásban nem gondolkodsz. Soha semmi nem volt neked megfelelő. én folyamatosan a megoldásokon agyalok. Te napi jelentést adsz életünkről anyádnak, aki van szíves segítség cimszó alatt 2-3 naponta nyakunkra jönni, fél napokat eltölteni nálunk. De ha 1-2 hetente én elmegyek anyámékhoz, akkor már én megyek tanácsért????
2015. aug. 3. 23:41
 17/25 Mi közöd Tőle ***** válasza:
És megjött a férj is. Ahelyett, hogy egymással beszélnék meg a párkapcsolatuk gondjait, itt vitatják meg a néppel. A világ megérett a pusztulásra. :D
2015. aug. 9. 23:35
 18/25 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem a férjem,azt mondta,nem ő írta.De azért leszidott,hogy miért írok ide.
2015. aug. 9. 23:48
 19/25 anonim ***** válasza:

Mindenki oda fordul, ahol meghallgatják.

Mi az, hogy "leszid"? - ő annyira fent volna?

Férfiszemmel nem úgy látom.

2015. aug. 10. 08:50
 20/25 A kérdező kommentje:
Igen,vele nem lehet megbeszélni,ezért megbeszélem itt másokkal :( Köszi :)
2015. aug. 10. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!