Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiányzik manapság egy-két párkapcsolatból az hogy leüljenek megbeszélni a problémákat?
Sokszor olvasok itt (Najó... RENGETEGSZER) olyanokat, hogy az egyik fél jön panaszkodni dolgok miatt, amire csak azt lehet válaszolni, hogy beszéld meg a pároddal.
Mert tényleg egy csomószor az a megoldás.
Nem, ők idegenek segítségét kérik olyan dolgokban, amit ő kettőjüknek kell egymás között megbeszélniük.
(ui.: Zavar valakit a sok kérdésem/válaszom, mert ha igen, eltűnhetek. ^_^)
Szerintem ennek két oka lehet:
1. nincs meg köztük a bizalom, vagy például tudják, hogy a párjukat nem érdekelné a probléma, nem segítene a megoldásban stb
2. próbálják jobbnak mutatni magukat, tehát nem problémázni mindenen, és inkább csendben szenvedni...
Vannak dolgok amikben jobb idegenek véleményére hagyatkozni.
Ez egyfajta kielégülés is számukra, ha olyan választ kapnak amit szeretnének hallani.
mert a párbeszédre való tanítás kimaradt náluk
se otthon se a suliba nem látták,tapasztalták!!!!
mert 1X-űbb itt megkérdezni mint tenni, megoldani a problémákat!!!
Mert nincs idejük egymásra és frusztráltak.
Amúgy, igen baromira unalmas már a sok buta kérdésed.
AeonFLUX (Vagy mi. :D )
Nem, csak ma sok dolog eszembe jutott, és gondoltam megkérdezgetem. Én aztán letojom a pontoket. :D
Ugysem érek vele semmit.
Egyébként a válaszolóimat fel szoktam pontozni. :)
(Ha már vették a fáradtságot hogy válaszoljanak a bugyuta kérdésemre)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!