Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivel lehet vagy kivel szoktátok megbeszélni a nagyobb gondjaitokat, ha nincs kapcsolatotok?
Most érzem nagy szükségem lenne valakire aki megért és igazán szeret és ezt ki is mutatná felém...:( de már lassan 1 éve nincs ilyen ember melettem és ezek olyan bajok ahol nem elég egy barátnő:(
szeretném már elmondani valakinek a bajaimat és sírni neki de tudni, hogy mellette biztonságban vagyok...:(
vágyom már valakire de mostanában ez sem jön össze ezzel is csak tetézve a gondjaimat:(
szóval....ti kivel tudjátok megbeszélni a "privát" problémáitokat, ha nincs pasitok/barátnőtök?
Nekem sincs kapcsolatom,már évek óta.
De van egy barátom.Mindent elmondhatok neki,órákig szoktunk beszélgetni!Tökéletesen megértjük,és segítjük egymást.Nekem ő a lelkitámaszom.
De most kicsit dilemmában vagyok,mert a múltkor amikor fogtam a kezét,akkor úgy éreztem több is lehetne köztünk,de ezt nem merem elmondani,mert félek oda lenne a barátságunk.
Ő 28/F Én 27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!