Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tehetnék, ha a férjem nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, ha a férjem nem akarja megbeszélni a problémákat, homokba dugja a fejét, illetve az anyjához megy tanácsért?

Figyelt kérdés
2015. júl. 16. 11:38
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Volt egy érdekes kijelentése,egy férfi kemény és nem beszél problémákról,ezt fogadjam el.

Akkor ennyit a ketten közösen oldjuk meg felállásról :(

Marad,hogy ide írok,legalább megkönnyebbülök.

2015. aug. 10. 17:15
 22/25 anonim ***** válasza:

Ja a klasszikus magyar paraszt nem beszél, hallgat, néha meg felköti magát.

Mellesleg nem igaz, mert anyjával megbeszéli a problémáit, szóval nem olyan kemény csávó ám.

Férfiszemmel azt mondom, a legkeményebb próbatétel mindig az, ha az ember bocsánatot kér, vagy meghallgatja a párját, hogy miféle dolgokat csinálok én rosszul.

Meg hát nem férfi: férj - fogadott mindenféle dolgokat....

2015. aug. 10. 19:20
 23/25 A kérdező kommentje:
Szerinted rá lehet venni valahogy,hogy velem beszélje meg,velem oldja meg a gondokat?
2015. aug. 10. 23:24
 24/25 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, ha már az elején is baj volt ezzel, két éve meg csak laktok egy lakásban... volt iylen nőm - pedig gyerekünk is volt, de anyuka meg a húg volt a kompetens mindenben - én még véletlenül sem.

Te kicsit indulatosnak is tűnsz, az se javít a dolgon, de hát mindegy, mert én meg szép szavakkal mondtam, hogy ha hallgat, nem tudom, miről hallgat....

Gyerek van nálatok?

Ha nincs, akkor szerintem egy percig se húzd ezt tovább, ha van, akkor meg rendezkedj be másként.

2015. aug. 11. 08:09
 25/25 A kérdező kommentje:

Van egy gyermekünk.

Próbáltam sokáig szép szóval,de elfogyott a türelmem.

2015. aug. 11. 08:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!