Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tehetnék még a házasságomért?
Én vagyok a nő, és mióta terhes lettem, majd megszületett a gyermekünk, aki már 2 éves, a párom már szinte csak a gyereknek él.
Amivel nincs is semmi gond, mert örülök neki, hogy imádja, de én teljesen háttérbe szorultam. Mikor terhes voltam, azért nem szexeltünk, mert féltette a babát. Mióta megszületett, állandóan dolgozik, hogy meglegyen mindenünk. Mellesleg én is dolgozom, és magasabb a fizetésem kevesebb munkával. Itthon én végzem a házimunka javarészt, mert szeretem. De ő is meg tud csinálni bármit, kérni sem kell. Valahogy mégis eltávolodtunk egymástól. Több, mint fél éve nem feküdtünk le egymással, azelőtt is csak akkor, ha én próbálkoztam. De az is csak havi egy volt.
Velem nem akar kettesben időt tölteni, a babát ő szoktatta az ágyunkba, én ragaszkodtam a kiságyhoz.
Számtalanszor beszéltem már vele erről, azt mondja, hogy nem is gondol már a szexre.
Igen, sokszor elcsábítottam, sokszor kielégítettem, hátha felrázhatom. De nem sikerült. Mert nem volt viszonzás.
Mondtam neki azt is, hogy ez így nem fog tovább menni, de süket fülekre találtam.
Úgy érzem, érdemben már nem tehetek semmit. Szerintetek?
40-es házaspár.
Sajnálom utolsó, hogy te is ugyanebben a cipőben.
Szerető nekem most nem megy, muszáj válnom, hogy megnyugodjak, és kialakítsam az életem.
Csak olyan csalódott vagyok, mert annyira akartam, hogy most minden sikerül. Lehet itt rontottam el....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!