Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék még?
Ami nem megy, azt nem kell erőltetni. A gyerekeknek sem jó, ha azt látják, hogy olyan légkörben vannak, hogy a szüleik nem szeretik egymást. Szerintem ez az egyik legnagyobb hazugság tehát, amikor állítólag a gyerekek miatt akarnak együtt maradni, egy fenét, az csak egy kifogás. A gyerekek a válás után ugyanúgy találkozhat az apjával/anyjával, és lehet jó szülője, tehát nem erről van szó.
Beszéljétek meg, hogy ki hogy akarja ezt a dolgot, de ne felejtsd el, erőltetni semmit nem lehet, mert abból jó nem fog kisülni.
Nekem ez a véleményem, de a végső döntést nektek kell meghoznotok.
Mi kell neki? Más kiszemeltje lehet.... és oda húz a szíve?
Közösen beszéljétek meg, hogy ő menne-e inkább...és hogyan tovább!
Nincsen senkije, 100%.
Tudom, hogy nem tudom magamhoz láncolni és ilyen áron nem is akarom. Felajánlottam neki, hogy menjünk széjjel, költözzön el, de nem ment bele. Szereti nagyon a gyerekeit és valamilyen szinten engem is. Én csak szeretnék bizakodni, hogy még helyrejöhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!