Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírom már a férjem töketlenségét. Ti is elhagynátok?
Egyszerűen annyira egy megalkuvó, férfiatlan, töketlen ember... a jelleme pedig nem fog változni soha. Lassan 12 éve vagyunk házasok, és sosem vártam, hogy majd megváltozik, de azt nem tudtam, hogy egy ilyen paprikajancsi mellett nekem kell férfinak lennem... és már sem őt nem tudom tisztelni, felnézni rá, sem azt a “vasladyt” nem bírom, aki én lettem mellette. Egyébként mindenki ki volt akadva, mikor bejelentettem, hogy válunk, mert ugye “nincs oka”, nem volt megcsalás, nem ver, nem iszik, nem durva velem, anyagilag minden oké, akkor meg mit akarok -szörnyülködik mindenki. De a mindenségit már, ha inkább vagyok az anyukája, sőt, az apukája, akkor nincs jogom elhagyni és keresni egy igazi férfit, akire felnézhetek, aki mellett nem nekem kell erősnek lennem?
Neki sem lehet jó érzés, hogy a felesége egy töketlen bohócot lát benne. Muszáj mindenképpen egy tragikus ok miatt válni? Az nem elég, hogy rosszul érezzük magunkat egymás mellett? Gyerek nincs, ha ez számít. Megköszönöm, ha a véleményed mellé 1-2 érvet is írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!