Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteges az életem?
Én azt gondolom, ti mindketten valamilyen lelki defektusban éltek. A feleséged - szerintem - nárcisztikus személyiség. (Ha szabad bátorkodnom ennyi információ alapján róla egyáltalán bármit mondanom.) Rólad pedig az a benyomásom alakult ki a beírásod alapján, hogy kapcsolatfüggő vagy. (Nem társfüggő, mert az valami más.) Ajánlom böngészésre ezt az oldalt:
Ebből az élethelyzetből csak a válás tud feloldást adni. A gyerek már elég nagy, ezen ne problémázz. Egyéb módon soha nem fog rendeződni az életed.
Még annyit: Nem vagyok pszichológus, sem pszichiáter. Tapasztalt vagyok.
A feleséged valami miatt téged büntet, rajtad éli ki valami korábbi sérelmét.
Valami miatt nagyon undorodik a férfiktól, ezért sem vágyik a szexre, valami érzelmi blokk lehet nála.
Ezért büntet téged, és zsarol érzelmileg, valószínű ebben leli minden örömét.
Nálad se klappol minden, mert valamiért önként belementél ebbe a helyzetbe, fokozatosan belecsúsztál.
És minden szemétkedésére azzal reagálsz, hogy felmented őt, és elfogadod az újabb büntit.
Nem normális, ahogy éltek, sőt beteges, jól érzed.
Ha már ennyiszer felmerült az öngyilkosság gondolata, ennyi erővel tényleg elválhatnál inkább.
Nem fogod tudni se megjavítani, se megmenteni őt, ha ezt elhiszed akkor lehet még normális életed a hátralévő időben.
Ha nem, akkor 20 évet fogsz még elbszni és tényleg nem lesz több lehetőséged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!