Beteges hazudozo vagyok! Kicsiket hazudok csak hogy izgalmasabbnak tunjon az eletem. Nagy baj ez, mit tegyel?
24 eves vagyok. Mar gyerek korom ota hazudozok. Nagy dolgokban sohasem! Pl nem hazudom hogy luxusautom van, penzem, baratnom, haz. Nem hazudok a multamrol sem. Hazugsagaim kimerulnek apro dolgokban. Ezek maguktol jonnek, nem tudatosak. Pl:
Elmegyek dolgozni x utvonalon. De amikor megkerdezi valaki merre mentem azt mondom y-on.
Megyek valahova egesz nap, nem tortenik velem semmi. Amikor megkerdezi valaki mi volt, pl kitalalom hogy talalkoztam egy haverral es beszelgettunk kicsit.
Tele a kocsim benzinnel de azt adom elo hogy majdnem kifogyott.
Nem bantottam vagy okoztam hatranyt ezekkel senkinek. Nem is csaptam be soha senkit igazabol. Csak van bennem valami oszton ami miatt az unalmas dolgokat kiszinizem. Nem tulzasban csak hogy legyen mit beszelnem mert amugy velem semmi nem tortenik. Ha kerdez valaki ulhetnek csendben.
Mit gondoltok errol es hogyan lehet ebbol meggyogyulni?
Először is tudni kellene az okát.
Talán attól félsz, hogy unalmasnak fognak tartani téged?
Vagy te félsz beismerni, hogy néha unalmas napjaid vannak?
Én a helyedben azért vigyáznék, mert erre könnyen rákap az ember. Először csak ilyeneket mondasz, aztán egyre nagyobbakat, és még nagyobbakat, míg végül abba sem tudom hagyni és egy nagy kavarás lesz az egész.
Ráadásul ezekre a hazugságokra néha könnyű rájönni is, ami a másiknak elég rosszul eshet. Nekem van egy jó barátnőm, akit nagyon szeretek, de szinte biztos vagyok benne, hogy néha hazudozik. Csak úgy kedvtelésből, mint te. Egy-két fantasztikus meg fura sztoriját még elhittem, de amikor túl sokszor fordult elő és elvétett egy-két bakit, akkor egyértelmű lett a dolog. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!