Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért utálom ennyire a kicsiket?

Miért utálom ennyire a kicsiket?

Figyelt kérdés

Már bocsánat nem mintha olyan nagy és tapasztalt lennék 14 éves létemre:D

Az az igazság hogy a kisbabákat,bölcsiseket, ovisokat imádom semmi bajom nincs velük.Ugye most vagyok 8.-os és a suliban még az 1.-sök is kibírhatatlanok.Komolyan a tesóm is elsős és már az egész osztályának a legújabb okostelefonja meg meg persze mindegyiknek csaja, pasija.Az alsósok kb. mind ilyenek ez még elviselhető.De 5.-től kezdve azt hiszik ők a legérettebb emberek a világon, ráadásul folyton rinyálnak hogy jaj a pasik ilyen meg olyan szemetek..könyörgöm!! Mit tudhatnak ők az életről? A tojáshéj ott a fenekükön.Ahogy persze nekem is nem mondom hogy én mindent tudok az életről mert nem.Sose volt pasim, sosem csókolóztam szerintem korai még.Ráadásul főleg a 7.-esek agyonsminkelik magukat és had ne mondjam milyen ruhákba járnak. (5., 6.-osok dettó!)

Ja és persze a modoruk..Szörnyű ahogy beszélnek akár velünk vagy a tanárokkal.Persze az én korosztályom is ilyen és ez szörnyű:(Miért ilyenek ezek a mai 'fiatalok'?:(

14/l

2014. jan. 12. 16:55
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha tudnád hányan feltették ezt a kérdést már előtted. :D Ez úgy tűnik nyár óta nem lehet megunni.

Miért utálod a kicsiket? Hát arra magad is válaszoltál, szóval itt nekem nem kell semmiben sem továbbiakban segédkeznem, ennél a kérdésnél.

Miért ilyenek ezek a mai "fiatalok"? Mert a mai generációnak ez a dilije. :D Mindegyiknek megvolt, ennek most ez van. De... nem mindegyik ilyen. Példa rá te, meg én is. :D Még 13 vagyok, de 14 leszek majd ebben az évben, mégsem viselkedik így. Sőt, az osztálytársaim se ilyenek, igaz, hogy hatosztályosba járok. Meg az iskolánkba is mások.

Sok ilyen idegesítő "fiatal" van, de ezekből azért még sincs olyan bődületes nagy szám. Csak őket veszed észre, mert ők a kirívók, idegesítőek számodra. :D Közben talán elmész egy csomó normális, esetleg csendesebb ember mellett. Nem lehetséges? :)

Remélem tudtam segíteni.

13/L

2014. jan. 12. 17:03
 2/4 A kérdező kommentje:

Tényleg? Nem nagyon nézem miket írnak ki előttem:D

Hát talán igazad van és tényleg elmegyek a csendesebbek mellett.Majd jobban kinyitom a szemem:D

Köszi és tudtál is segíteni örülök hogy vannak még normális emberek:D

2014. jan. 12. 17:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Te se tudsz még semmit az életről...:D
2014. jan. 12. 17:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Én is ezt mondomxD
2014. jan. 13. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!