Csak én utálom nagyon, ha valakivel levelezni vagy chatelni próbálok, és szűkszavú,1-2 vagy maximum néhány szavas válaszokat ad?
Figyelt kérdés
2014. jan. 3. 14:33
1/9 anonim válasza:
Ezt én is rühellem. Ilyenkor arra gondolok, hogy nem is akar velem beszélgetni. Volt olyan, akire ezért nem is írtam rá.
2/9 anonim válasza:
Én is így vagyok vele. Sőt még azt utálom amikor írok és csak percek ( esetleg órák! ) múlva kapok választ és nem szól előtte, hogy elmegyek valahova ( boltba, fürödni vagy akármi )
3/9 anonim válasza:
tudod, vannak, akik egyszerűen nem értik a célzást. VEdd észre, ha valaki nem kíváncsi rád, de megsérteni nem akar azzal, hogy akadj már le rólam...
4/9 anonim válasza:
Nyilván zavar engem is, de általában veszem a célzást, viszont azt a mai napig képtelen vagyok megérteni, hogy akkor miért viselkedik így valaki, amikor ő kezdeményezi a beszélgetést és az első pillanattól kezdve ilyen.
5/9 anonim válasza:
Azért is lehet szűkszavú valaki, mert rossz kedve van...
6/9 anonim válasza:
Nekem is van egy ilyen ismerősöm, szerintem ez még az sms korszakból viszsamaradt agyatlanság, vagy csak gyorsan akar információt cserélni/beszélgetni.
7/9 anonim válasza:
Miért erőlteted rá magadat másokra?
Nyilván ha ilyesmi reakciókat látok, akkor elköszönök, és majd inkább máskor keresem az illetőt, amikor jobban ráér.
8/9 anonim válasza:
Igen elég bosszantó főleg akkor amikor engem keresnek olyan levelekkel hogy ismerkednének velem, aztán kommunikálni meg nem tudnak. Én az ilyeneket alapból kiszűrőm és vissza se írok nekik.
9/9 anonim válasza:
Igen ez engemet is bosszant,de lehe hogy csak azért nem ir többet mert nem tud normálisan gépelni vagy csak lusta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!