Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan tűrnétek el a beteges féltékenykedést?
Én nő vagyok,több évig éltem bántalmazóval,a hibám h az első pofonnál nem léptem le azonnal.. De kiléptem.. Most már az összes jelet ismerem.. Te voltál a balek azt kell hogy mondjam.. :(
40N
Ha még nem vagytok házasok, menj el tőle!
Ha házasok vagytok, akkor beszéljétek meg nyugodt hangnemben. Mutass rá azokra a tényekre, hogy valótlanok, amiket ő valósaknak vél. Biztosítsad őt arról, hogy hű vagy hozzá.
Mellesleg megkérdem (de ez a Te dolgod): miért kell ismeretlen nőket bejelölni? Lehet, hogy okkal csinálod. Nem kutatom.
Ha mindig ilyen volt, akkor azt kell mondanom, hogy neked kellett, ki milyen virágot szakít, olyat szagol.
Ha csak egy ideje ilyen, akkor lehet mögötte betegség is, annak viszont érdemes lenne utánajárni, ha ki akarsz tartani mellette, mert az ilyenek nem egyszerűek, és nagy odafigyelést igényelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!