Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan tűrnétek el a beteges féltékenykedést?
Erről eszembejutott egy vicc, amikor a csávó meséli a haverjának, hogy vitt egy csokor rózsát a nőjének, aki elkezdett sírni, meg veszekedni, hogy biztos azétt vitt virágot mert megcsalta őt. Mire a haver:
- Amúgy megcsaltad?
- Igen, de most nem ez a lényeg.
Szerezz neki egy szeretot,aki lefoglalja.
El is lehet valni. Fogadj egy ugyvedet.
Nagyon zavaró, de ez valahol a szeretet jele.
Tudod mi munka volt, hogy a feleségemet egy kicsit is féltékennyé tegyem? Én sem mert nem sikerült. Csak annyit mondott, hogy "úgysem kellesz senkinek"... Ez a verzió jobb lenne? Mert nekem meg ez nem tetszik.
Én nem törődnék vele, és direkt bejelölnék jó sok nőt. Csak ezért regisztráltam magam a féjszbúúúúkra. Idővel, szerintem visszaszorítható tűrhető szintre, de csak akkor ha tényleg akarod. Ha folyamatosan, generálsz neki valamit, és látja, hogy nincs mitől félnie talán leáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!