Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tűrnétek ilyen esetben, hogy a férjetek nem tesz semmit?
Szóval dióhéjban azt történt, hogy decemberben új lakásba költöztünk.Nem rég kiderült, hogy amíg mi dolgozunk a tulaj feljár néha lezuhanyozni, megreggelizni, tévézni... persze a tudtunk nélkül. Amikor megtudtuk én egyből költözni akartam, de a férjem imád itt lakni. Közel a munkahelyünk, belvárosban van, én is szeretek itt lakni, de ezt akkor se nyelhetjük be ilyen simán. Mi fizetjük rendesen a víz, gáz számlát.. spórolunk a kaján, hogy kifizessük Neki a havibért Ő pedig meglop?? Abban a percben el kellett volna költöznünk, de csak a kulcsot kértük el Tőle, még a férjem elbeszélgetni se volt hajlandó Vele, csak nevetett az egészen.
Most már nincs kulcsa, de én nem érzem magam biztonságban, mert mi van, ha lemásolta a kulcsokat??
Szeretnék elköltözni innen, de a férjem szerint túl reagálom és ez nem a világ vége.
Még hosszasan írhatnék erről, de nem akarom senki idejét rabolni.
Ti mit tennétek a helyemben?
Még annyit, ha nem cseréltek zárat, akárhova költöztök, ugyan úgy bejárhat a tulaj amikor nem vagytok otthon!
A költözés nem megoldás! Nyugodj meg! Ne hisztizz! Az semmit sem old meg.
Még egyszer, zárcsere!!!
1. Az érdekelne legkevésbé, hogy mennyivel több a rezsi miatta, ez mindennek az alja hogy idegen járkál a lakásomba fürdeni, az engedélyem nélkül!
2. Költöznék, és ha a férjem akar, maradhat. ÉN nem maradnék egy nappal sem tovább.
3. Ha nem volt szerződésünk, megemlíteném a pasasnak, hogy ha még egyszer feljön, amíg ki nem sikerül cuccolni, feljelentem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!