Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti milyen gyakran jártok el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti milyen gyakran jártok el szórakozni a férjetek/feleségetek nélkül? És ő nélkületek?

Figyelt kérdés
Mennyit tudtok közösen együtt lenni? Ilyenkor ki van a gyerekkel/gyerekekkel?
2014. jún. 8. 14:40
 1/6 anonim ***** válasza:
89%

Évente 3-4 alkalommal. A férjem a barátaival néha összeül kártyázni, én pedig találkozom 3 főiskolai barátommal.

Gyerekünk nincs.

2014. jún. 8. 14:49
 2/6 anonim ***** válasza:
89%

Szórakozni semennyit. Annyi, hogy szülőkhöz nem mindig együtt megyünk, ha ez ide tartozik. De szórakozni együtt szeretünk. Az egész baráti társaságunk is olyan, hogy mindenki párja egyúttal része lesz a társaságnak.

Olyan nem szokott lenni, hogy beülünk valahova, inkább házibulikat szervezünk, vagy grillpartit, szalonnasütést, közös kirándulásokat.

Gyerek nálunk nincs, de akinél vannak, már vagy elég nagyok, vagy vigyáz rájuk valaki: nagymama, vagy bármilyen más rokon. Nem késő estébe nyúló programokon meg sokszor ők is ott vannak.

3/6 anonim ***** válasza:
94%

Külön ritkán, kb 3-4 havonta. Nem tudom, mit értesz szórakozás alatt, én vacsizni, kávéházba járok a baratnőimmel, esetleg színházba. Férjem hasonló gyakorisággal.

Kettesben kb 2 havonta megyünk vacsorázni, moziba, egyszer egy évben wellness hotelbe egy hosszú hétvégére. Ilyenkor a nagyszülők vigyáznak a gyerekekre. 36 és 39 évesek vagyunk.

4/6 anonim ***** válasza:
81%
Hetente egyszer. Heti egy apa nap van, amikor a férjem megy el valahova, sörözni, barátokkal csinál valamit akármi, olyankor én vagyok a gyerekkel. Heti egy anya-nap van, amikor én megyek el haverozni, barátnőzni, vásárolgatni vagy hasonlót csinálni, olyankor a férjem van vele. Péntek a mi napunk, olyankor kettesben megyünk el, a gyerkőc nagyszülőzik, a hétvégét pedig együtt töltjük. Havonta/két havonta, pedig elugrunk valamerre hétvégén, van amikor kettesben, van amikor hármasban, ahogy kijön.
2014. jún. 8. 15:08
 5/6 anonim ***** válasza:

A férjem kb 2-3 havonta jár el a haverjaival,általában kártyázni.

Én már nem emlékszem,mikor voltam nélküle szórakozni,nincsenek barátnőim,eltűntek,vagy csak megkopott a barátság.

2014. jún. 8. 21:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Az egyetlen alkalom, amikor külön voltunk a férjemmel bulizni, az a legény-és leánybúcsú volt. Azóta többször is felajánlottam neki, hogy menjen nyugodtan, de mi akkor érezzük jól magunkat, ha együtt lehetünk, mindig hiányzik, ha nincs velem.
2014. jún. 8. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!