Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti milyen gyakran jártok el szórakozni a férjetek/feleségetek nélkül? És ő nélkületek?
Évente 3-4 alkalommal. A férjem a barátaival néha összeül kártyázni, én pedig találkozom 3 főiskolai barátommal.
Gyerekünk nincs.
Szórakozni semennyit. Annyi, hogy szülőkhöz nem mindig együtt megyünk, ha ez ide tartozik. De szórakozni együtt szeretünk. Az egész baráti társaságunk is olyan, hogy mindenki párja egyúttal része lesz a társaságnak.
Olyan nem szokott lenni, hogy beülünk valahova, inkább házibulikat szervezünk, vagy grillpartit, szalonnasütést, közös kirándulásokat.
Gyerek nálunk nincs, de akinél vannak, már vagy elég nagyok, vagy vigyáz rájuk valaki: nagymama, vagy bármilyen más rokon. Nem késő estébe nyúló programokon meg sokszor ők is ott vannak.
Külön ritkán, kb 3-4 havonta. Nem tudom, mit értesz szórakozás alatt, én vacsizni, kávéházba járok a baratnőimmel, esetleg színházba. Férjem hasonló gyakorisággal.
Kettesben kb 2 havonta megyünk vacsorázni, moziba, egyszer egy évben wellness hotelbe egy hosszú hétvégére. Ilyenkor a nagyszülők vigyáznak a gyerekekre. 36 és 39 évesek vagyunk.
A férjem kb 2-3 havonta jár el a haverjaival,általában kártyázni.
Én már nem emlékszem,mikor voltam nélküle szórakozni,nincsenek barátnőim,eltűntek,vagy csak megkopott a barátság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!