Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú házasságban élők. Van e még /esetleg már/ titkotok, amiről férjetek, feleségetek nem tud?
Figyelt kérdés
Lehet e évtizedek után még valmi, ami titok a másik fél előtt?2014. máj. 29. 18:44
1/28 anonim válasza:
olyan nincs amit direkt előle titkolok.Olyan van amit soha senkinek nem mondok el,nem vele kapcsolatos.12éve vagyok a férjemmel.
2/28 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Vannak dolgok, amikről nem beszélünk... és van olyan, ami bár előtte volt, de tudom, nem örülne neki...
21 éve vagyunk együtt...
3/28 anonim válasza:
Van. A párom családjáról van egy igen kényes információm. (ami lehet igaz vagy pletyka)
Soha nem mondtam el páromnak, mert nagyon rosszul érintené, lehet össze is dőlne benne valami ha igaz lenne.
Én nem tartom igazából annyira fontosnak, de nem vagyok pletykás, és nem az én tisztem ezt elmondani neki. Ha a család jónak látja majd elmondják neki.
4/28 anonim válasza:
A sajátomban nem. De pl. anyukám halála után derült ki számomra, hogy többször megcsalta apukámat, aki persze mit sem sejtett. Ezt a dolgot soha nem fogom elmondani apunak...
6/28 A kérdező kommentje:
Fordítsuk meg!
Mit gondoltok, párotok titkol esetleg előttetek valamit?
2014. máj. 29. 19:25
7/28 anonim válasza:
Volt,van lesz.Amit nem tud azért nem morog:)34év.
8/28 anonim válasza:
Nekem most semmi nem jut eszembe. Olyan nincs amit szándékosan titkoltam el. Mi mindent megbeszélünk. Ha valami olyan van, ami tudom nem tetszene neki még azt is elmondom, mert emészt belülről :D
9/28 anonim válasza:
Nincs. Nálunk semmilyen titkok nem léteznek...de tényleg nem.
10/28 A kérdező kommentje:
Aki azt mondja, hogy van titka, az mit szól ahhoz, hogy a titok a hazugság egyik leggyakoribb formája?
2014. máj. 29. 19:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!