Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki él itt rossz házasságban? Miket csinál a férjetek/feleségetek? Meddig-miért-türtök még?
Nem mondhatom el senkinek,elmondom hát mindenkinek!
Engem és a 2 nagyobb gyereket folyamatosan megaláz,kritizál,nőzik,alkoholista és GONOSZ!!
A pénz miatt türök.
Nem kioktatást várok hanem,hogy meséljék el azok akik hasonló helyzetben vannak!
Az a helyzet, hogy a gyerekek rád is haragudni fognak majd egyszer, amiért nem menekítetted ki időben őket ebből a megalázó helyzetből.
Ha van rá esélyed, keress másik párt magadnak, aki elfogad gyerekestől, ne hagyd, hogy a férjed megalázzon! Azért csinálja, mert úgy érzi, "megteheti", hiszen te úgysem tudsz változtatni a jelenlegi életeden. Mutasd meg neki, hogy nem így van!
Remélem, nem tűnt kioktatásnak! Sok sikert!
Rossz házasság nincs, csak olyan helyzet, hogy valamelyik vagy mindkét fél nem akar/nem képes változtatni a dolgokon.
A húgom házasságában a szexszel volt probléma, fél évig szenvedett miatta, aztán felhívott és megbeszéltük, végül mondtam neki, hogy ha csak nyavalyogni tud, de nem tesz semmit, akkor meg is érdemli. Pár nap múlva megint felhívott, és közölte, hogy csak ki kellett nyitnia a száját, megmondani a férjének azt a dolgot, ami a probléma volt, és máris megértette, megbeszélték, de mivel addig nem beszélt róla, a férje nem tudhatta, hogy gondjai vannak.
Tudom, a te eseted teljesen más, de ha a pénz miatt képes vagy ezt elviselni és ennek kitenni a gyerekeidet is (!), akkor nem lehetsz valami erkölcsös ember, már ne is haragudj. Én inkább nyomorognék, mint hogy egy alkoholista bántalmazza a gyerekeimet... Nem tűrni kell, hanem a sarkunkra állni, főleg ha nem csak önmagunkról van szó, hanem a gyerekeinkről is, akik semmiről nem tehetnek!
17:36
Mindig van kiút. Főleg, ha még házasság se, gyerek se született!
Kérdező:
Az enyém is borzasztó volt. Sokáig abban bíztam, majd változni fog. Ígérgette, de persze nem tartotta be a szavát. Ivott, elszórta a pénzünket, aztán már a munkehelyén is felmondtak neki, később semmilyen munka nem felelt meg neki... Nem bírtam tovább, elváltam, pedig óriási botrányokat rendezett. Volt, hogy a rendőrséget kellett hívni, mert megöléssel fenyegetett. Télvíz idején ránktörte az ajtót, ablakot, és még sorolhatnám. Hosszú évekbe telt, mire elfogadta, hogy nincs visszaút. De addig mit kínlódtunk a gyerekemmel!
17:36-os valahova menjel el! Dolgozol?
Menjel ki kulfoldre gyerekekre vigyazni, vagy betegapolonak! Csinalj valamit, ne varj, hogy magatol megvaltozik a helyzet. Ne vard meg, hogy megusson. Ugyan, miert utne meg az az allat teged? Erzi, hogy felsz tole, es ezert alaz meg.
Azon jarjon az eszed, hogy hogyan tudnal megszabadulni tole, te konnyu helyzetben vagy egyedul, magadert vagy csak felelos. Mindegy hova, csak menjel el valahova. Es keressel munkat ha nem dolgozol!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!